Elizaninanasi01 Glsr1 ishal olduğunda poposu pişiyor o zamanlarda sürüyorum ben kremi hep sürmek doğru gelmiyor bana
Tortilla_ Glsr1 Hayır kizardigi zmaan sürüyorum. Ama kızarıklığı olmuyor devamlı. 💩 Yaparken zorlanıyorsa oluyor
iki_tospik_annesiii Glsr1 bebeğim 5 aylık ama sürekli kullanmıyorum. Pişik olduğu zamanlar kullanıyorum. Çok kullanma taraftarıda değilim ztn cnm.
MinnakAsel Glsr1 kızımın cildi çok hassas başlarda surmuyordum ve etleri neredeyse kopacak duruma geliyodu bezde değiştik aynı idi malesef her alt açma sirasind kullanıyorum çünkü başta çok sıkıntısı yaşadık sudocrem kullanıyorum
Sarezgi Yani benim bebeğim 16 aylık doğduğundan beri her alt açmada sürüyorum şimdi günde 4 bez değiştiriyosam 2 sinde sürüyorum
Glsr1 Benim kizimda 6 aylik kararsiz kaldimda her sürdügümde aliskanlik felan yaparsa krem diye bi soruyum dedim organik olmasina ragmen
Tortilla_ Glsr1 Benim kuzenimin eşi de her 💩 yapmasında sürüyormuş. Çiş Yaparken sürmüyorum demişti bana. İçiniz rahat edecekse böyle yapabilirsiniz