Her yontem her cocuga verilmez hele ki sorunu yoksa annesinin yaninda huzurla uyuyorsa …
Ben de verdim uyku egitimi bizde durum daha farkliydi kizim direk uyumak istemiyor yaninda olsamda agliyordu hatta yanindayken daha cok agliyordu alsin beni diye kucagma alirdim kendini kasar geri geri atardi kucak istemezdi yanima yatirirdim istemez besigini isterdi besigindede var gucuyla aglardi inanin 12 .aya kadr pispis ninmi vs neler denedim artk ayakta salliyordum bu kez karnima tekmeler atiyordu cildirircasina aglamaya devam…. cok okuduum hemen hemen her yontemide denedm ama istikrarli degildim nitekim pandemi doneminde esim evdeyken verdik kendimiz …elbette patlarcasina aglatmadm ama bu sekilde zaten agliyordu..o agladi ben oksadim kizim burdayim dedim 5 dk ciktim 5.dk girdim sevdim oksadim…sandalye yontemini denedim sonra severek mayistirdim oyle ciktim…bir iki mirildandi uyudu
Ve inanin suan mamasini icip uyuyan gece 2 kez uyanan bir bebek
Hatta kv gelmisti kizim ayakta sallarken daha cok agliyordu dedi 5 dk miziklanip aglarsa aglayip uyuyordu suan o bile yok..keske bunca zaman vicdanima dokunan bazi yazilari cok icsellestirmeseymisim evladim daha az aglayacak hatta aglamayacakmis..
Cunku duzen istiyormus kendi kendine uyumayi ogrenmek istiyormus
Demem o ki elbette cocugu o sekilde aglatmak hic hos degil ama boyle zor durumda kalan annelerde vardir vee benim bahsettgniz ferber yontemini denemis yakin arkdsmda var hic boyle yargilayici olamiyorum hicbr anneye..belki dogru onu biliyor yani esasen hicbr annenin bile isteye evladina kotu davranacgmi dusunmuyorum ve bu konular uzerinden kendi anneligini yucelten insanlarida cok yanlia buluyorum herkesin anneligi kendine velhasil…
Egiimtime karsiyim diyenler bir de bu acilardan bakmali..
Aglatmadan da hallediliyor sonuc olarak :) aglatmadqn halletmeme ragmen yinede uyku egitimi veriyorum dedigimde cok linclendgimde oldu bence her anne kendi seruvenini yasiyor hepimizin dogrusu kendine