Hira-Mina Kızlar benim ikiz kızlarım var şuan 8 ay 7 günlükler ve sütümde inanılmaz bir azalma oldu bir kaç gün önce göğüslerim fazla yumuşadı. sağdım 10 cc çıktı iki göğüstende tamamen kesilmeden arttırabilir miyim sizce?
Perissmom Hira-Mina üstte kalsın, bence arttırabilirsiniz düzenli sağıyor musunuz ya da emziriyor musunuz?
Hsrtgndz Hira-Mina ben mom’s tea çay ve galactago kullanıyorum kuzum.sende bunları kullanabilirsin çok güzel süt yapıyorlar bana
Ecrin1896 Hira-Mina sütünüz azalmıyor göğsünüs terbiye oluyor.. Emdikce istedigi ve yeteri kadar süt geliyor.. Benim gögsümde sertleşmedi yakaladık 4 aylıktan beri.. 16 ay 4 günlük hala emiyoruz
Monaroka Humana’nın çaylarından alabilirseniz alın bir de bol su için. Uyku da önemli. İnşallah çoğalır sütünüz
Hsrtgndz Hira-Mina bu arada sende bı arastir.istersen ben araştırdım en uygun e bebekte buldum hele çay her yerde 44 ve 60tl bebekte 20
Ecrin1896 Ecrin1896 ama sütü verimli olması İcin bulgur pilavı, rezene, dere otlu cacık, sütlü tatlılar arttırıyor.. 🥰
Hira-Mina Ecrin1896 benim de öyleydi ama daha fazla yumuşama ve göğüste küçülme oldu belki psikolojik olarak öyle düşündüğüm içindir bilemiyorum.
aysenurkerem Hira-Mina sağıp sütün miktarına bakmak doğru değil. Kayısı kompostosu,rezene çayı,sütlü tatlılar özellikle sütle yapılan irmik helvası, galactago damla işe yaradı bende