Deletedmom379 Kizlar ayağımı bilmediğim bişey isirdi. Acayip yandı kaşidim aniden yara gibi oldu birazda şişti. Sisince noldugunu bilemedim emzirsem sorun olur mu böyle şeyler süte geçiyor mu yoksa sadece yediklerimiz mi süte geçiyor 😒
Deletedmom413 Deletedmom379 Yediklerinde gecmez süte Boyle yaralarda gecmez canm Sadece kullanilan ilaclar gecer
Zeynep1122 Deletedmom413 yediklerimiz süte geçmez mı? Acı biber yeme Süte geçer diyolar bende cok severim biberi ama yemiyorum.
Deletedmom413 Deletedmom379 Yaraniz ciddilesirse gidin gene Ama emzirmeyle ilgisiz bir durum bu canim
Deletedmom379 Deletedmom413 kantaron yağı sürdüm hemen hafifledi baya ama yanması geçmedi. Çok teşekkür ederim canım kötü olursa hemen giderim ben şimdi direk süte geçer mi diye korktum 🤔🥰
Deletedmom413 Zeynep1122 Doktorum bunlarin aslinin olmadigini söyledi. Sogan sütü sasitir kokutur derler vs Tadinada baktim hic degisiklik olmuyodu 😀
Deletedmom379 Deletedmom413 soğan sütü sasitiyorsa benim sutumun %100 feci kokmasi gerekir. Soğan hastasiyimdir çok severim ama sütüm de hiç ama hiç anormal bı durum yok . Bence de dediğiniz doğru 🥰
Zeynep1122 Deletedmom413 e yediklerimiz süte geçmiyorsa neden yediğimiz şeyler gaz yapiyo. Kusura bakmayın tecrubesiz bi anneyim bebeğim 4 aylık. Sorularım garıp gelebilir😀😀
Deletedmom413 Zeynep1122 Yedigimiz seyler bizede gaz yapiyor 😀😀 Ya bence dokturun demek istedigi Acima eksime yada süte zarar verme gibi seyler sute gecmez diyorlar Yani boyle inanislar yanlis diyodur