Dmtdylr Gaz sancısı çok var 2 aylığız biogaiya kullandık relamaks kullandık rezene icmedigimiz denemedigimiz ilaç kalmadı çözüm arıyoruz teşekkürler
Annesininbaloglu Dmtdylr ılık suyla duş aldırıp göbek deliğinin etrafına parmak uclarinizla hafif hafif dokunun saat yönünde masaj yapin
Sibellaa Dmtdylr yediklerinize dikkat edin, biogaia yı her gün aynı saatte verin, bebeğinize masaj yapın, bol bol kimyon tüketin bebeğe sakın vermeyin sizin sütünüzden geçer ona
Yusufunannesi Dmtdylr bio gaiayı bi denedik pek işe yaramadı, nurse harveys kullanıyoru günde 3 kez 10 ar damla. Oğlum iki aylıkken vermişti doktor, 5600 grdık.
durumom Dmtdylr Nursi Harveys ve maflor kullanıyorum . Eh biraz faydası oldu. Benim kızım sürekli ıkınıyor gaz çıkarmak için bi görseniz pancar gibi oluyor 😢 çok zor ama bu bi süreç gececek .bağırsakları gelişene kadar
Dmtdylr Yusufunannesi inşallah bizdede ise yarar doktorun vermesine gerek varmı yoksa biz alalım mı onu bizim ki ile aynı kiloda şuan tam iki aylik
Dmtdylr Biogaia relamax zinco kullandım biogaia bir gün etkisini gösterse ertesi gün göstermiyor gibi çok ağladığında karnına dokundurtmuyor masaj yapıyorum ama uzun süre yapmana izin vermiyor çok canı açıyor kolik mis oğlum rezene kimyon tohumu yemeklere kimyon da katıyorum gazlı içecek söz konusu bile değil dikkat ediyorum ama hala gazi oluyor ve çok zorlanıyor çıkarmak için kendisi de istiyor ama yok ayaklarını birleştirince çıkartıyor benim yardımımla ama yetmiyor çünkü çok gazlı ne yiyeceğini ne yapacagimi şaşırmış durumdayim😣
Zeynep1218 Dmtdylr aynen aynen aynenn fazlası var eksiği yok diyebilirim benim oğlumda kolik 2 ay 12 günlük o ağladıkça ben perişan oluyorum çok üzülüyorum sinirleniyorum kötü gazlar gidin oğlumdan diyorum🤦🏻♀️😀
Dmtdylr Zeynep1218 aynen canım bende gececek geçecek sende kalmayacak geçecek oğlum diye teselli etmeye çalışıyorum valla iki gündür daha kötü ayaklarını karnına indiriyorum çıkmıyor emzoeiyorum çıkmıyor uyutuyorum mecbur sindirdin şişirmeyeyim diye 😣kötü gazlar gider inşallah canim😉bizde rahat edelim😣