nzlkc 1 yaşına yaklaşan bebeğimin ilk kez ateşi var sizden yardım istiyorum neler yapabilirim? Dişten olduğunu düşünüyorum. 37.5u geçmedi. Calpol verince düşüyor sonra yine çıkıyor. Diş ateşi inip çıkar mı? Kaç saat arayla ne kadar calpol verebilirim.
Frozen nzlkc cok bi fikrim yok ama surup disinda ilik dus iyi geliyor. Ayaklara sirkeli bez koyabilirsiniz. Ates 38 i gecene kadar bunlar yetiyor diye biliyorum. 38i gecerse doktora gidin gecmis olsun
supermom11 Evet inip çıkabilir 37.5 çok yüksek bir ateş değil korkmayın. Calpol de 4-5 saatte bir demişti hemşire bize o düşürmediği zamanda ateşi 39.5 iken fitil verdim rahatladı
nzlkc supermom11 fitilde verdim öğlen yarım attım hiç hoşlanmıyor fitilden ağlıyor. Kıyıp bir daha fitil atmadım.
supermom11 nzlkc bence fitil vermeyin tekrar çünkü söylediğiniz göre ateşi 37.5 geçmemiş. Ben kızımla 3 gün boyunca günde en az 3-4 ılık duş ve ılık bezle tamponlarla düşürdüm ateşini.
nzlkc Frozen teşekkür ederim şimdi uyudu calpolde vermiştim. Gece yükselirse sizlerin dediği gibi ılık duş aldırayım.
nzlkc supermom11 teşekkür ederim inşallah uzun sürmez. İstanbuldayız havalarda serinledi. Uzun pijama takımı giydirdim. Üstüne ne örtmeliyim sizce
Burcc 38,5 olana kadar müdahale etmiyorum. Eğer huysuz değilse. Artık biliyoruz ki, havale 37 derecelerde bile olabiliyor. Sirkeyi ve sirkeli suyu lütfen unutun. Sirke ateşi vücut içine hapseder. Buda daha tehlikeli.
nzlkc Burcc aa öyle mi hiç bilmiyordum sağolun. Biraz huysuz bir bebek olduğu için o hep var. Sadece bugün biraz daha sessizdi. Gece uyurken üstüne penye battaniye mi örtmeliyim?
Burcc nzlkc oda sıcaklığı önemli aslında, ben kolsuz body ve uzun kollu tulumla yatırıyorum. Ateşli bebek üşütmez çok da örtmeyin ateşi daha da yükselmesin
supermom11 nzlkc rica ederim inşallah hemen düzelir 🙏evinizin ısısı ortalama 21-22 derece gibiyse bence ince bir şey yeterli olur karnının üzerine ben öyle yapmıştım.