aannecikk Sevgili anneler merhaba, Bebeklerinizin akşam uyku rutini nasıl?😇 Uyumadan önce neler yapıyor, nasıl uykuya geçiriyorsunuz bebişleri?👼🏻 Benim 5 aylık oğlum emerek uyuyor şimdilik ama yorucu oluyor ve geceleri uyanıp emip geri uykuya dalıyor.
Gzmbzks aannecikk Valla ben hic kasmiyorum bazen memede bazen kucakta bazen ayakta bebisim kendi nasil uyumak isterse o şekilde uyuyor 🌸😊
SedaMeyra aannecikk kizim 22 aylik 11 ayliktan beri degismeyen rutinleri vae banyo masaj kitap okuma emerek uyuma. 11ayliktan 14 ayliga kadar gece milyon kez uyandigi oluyordu ama 18 ayliktan beri gece 1 naksimum 2 keZ uyaniyor kisa bir emme aonra tekrae uyuyor. Gunduz 2 saat uyur gece uykusuna eng ec 9 da yatar sabah 7 8 gibi uyanir. Ilk uyku aliskanliginda çok katiydim bi yere gitmezdim uyku vaktinde büyüyünce boraz daha esneklestim cok sukur ekmegii yiyorum suan bu alışkanlığın. Kizimi uyutup iki sokak otedeki kafede arkadaslarimla kahve içip gelebiliyorum aksamlari coj mutluyum 🥰
Karpuzreceli aannecikk allahım ne olur bırı guzel bır fıkır verır aynı durumdayım gecelerı mahvoluyorum
bayankitapkurdu aannecikk önce güzel bir banyo. Ardından masaj 😍 sonra karnımızı doyuruyoruz. Tabi karnı doyduktan sonra genelde kucağımda uyuya kalıyor. Resmen sızıyor. Yatağına koyup çıkıyorum odadan. Uyanırsa oğlum burdayım ben gitmedim yanındayım diyince dönüp geri yatıyor. 2.ayından beri asla değişmedi. 8 dedin mi uyumuş oluyor. Misafirliğe gitsem bile yapıyorum. Dışardaysan uyku saatinde evde olmaya çalışıyorum. Yok uyku saatinde evde olmayacaksam o gün banyosunu daha erken yaptırıyorum.
Nazturan İyice uykusu geldiği esniyor zaten bazen yan yana uyuyoruz basende emzirip kucağıma alıyorum beşiğe koyuyorum müzik acıyorum bazen öyle basende sallıyorum
Aysen58 Nazturan besigine koyuyorum sallıyorum ve piş piş açıyorum. Akşamları önceden 7 gibi filan uyurdu şimdi 8-8:30 gibi uyuyor sabah 7-7:30-8:00 de uyanıyor. Genelde 2 saatte bir kısacık uyku yapiyo ( 20 dk ancak )
Albayrakokur Kendi ke dşne de gece uykusuna uyyabiliyo ama gecede sık uyanıyo kesintisiz uyku için ne yapmak gerekiyo anlamadım valla
aannecikk Albayrakokur çok yorucu oluyor destekli uyutmak ama uyku eğitimine de ben hazır değilim bence bebeğim de hazır değil😃
Aybarslahayat Ben bebegim asla emmeden uyumaz asla sağlanmadan durmaz zannediyordum. 5 gündür sadece uyku saatlerini düzene koydum suan hem desteksiz uyuyor hemde uykuları uzadı.
Meryemmeva aannecikk 6 aylik kizim, bazen memede bazen sallanarak bazen kendi kendine bazen pispislayarak uyuyo.. uyku saatlerine rutinlerine uysam da 4 gundur sat patla uyutuyodum dun gece ilk defa kendi kendine uyudu sonuc yine cok kez gece uyandi.. hic bisey degismedi anlayacaginiz kendi uyusa da memede uyusa da