Bebeğim 5 günlük sağ göğüsümü emmiyor ne yapmam lazım sola yapışıyor sağı emmiyor taş gibi oldu yanıyor resmen 🤦🏼♀️
Obsesifk benimde sağ göğüsumu emmek istemiyordu ucu küçüktü ama ben sürekli verdimi zor oldu ikimizde ter içinde kalıyorduk ama şimdi rahatça emiyor sende sürekli ver
Obsesifk Canım aynı sorunu bende yaşadım. Sütün biriktiği için sıtma tutabilir ve sütün çekilebilir. El pompasıyla fazlasını sağ yumuşat göğsünü. Mendili ütü ile ısıtıp ısıtıp gösğsüne koy daha kolay sağarsın. Sağdığın sütü bebeğine ver ama dökme o süt önemli onun için. Emzirmeden önce göğüs ucunu hafif sıkarak çimcikler gibi uyar göğüs ucun çıksın. Yumuşadığı için emebilir bebeğin. Zorla bir şekilde vermeye çalış. Bende 2-3 hafta uğraştım sağ göğsümü hiç. Tek göğsümlede doymuyodu. Bu şekilde yaparak hem sütüm azalmadı hemde ucuda gelmeye başlamıştı.
Obsesifk Canım gece uyuduğu zaman o gögsünü ver sersem olduğu için uyuduğunda farkmetmeden emicektir
Obsesifk mutlaka sağ o göğsünü canım, benimde bi göğsümü daha fazla emiyodu diğer göğsüm kızardı süt düğümlenmesi oldu üşütme tuttu falan, şimdi o göğsümden çok az süt geliyo, çok aç olduğu zaman zorla emzir o göğsünü ucunu sıkıp sütü ağzına akıt tadını alsın sonra göğsünü ver
Obsesifk benim oğlumda ilk başta öyleydi Asla sağ göğsümü almadı sol göğsümü aldı Sağ göğsüm taş gibi oldu ama alıştırdım ve şu şekil de, Sol göğsümde yatırdığım pozisyon gibi sağ göğsüme aldım bi deneyin bence
Obsesifk Benimde sağ göğsümü almıyor biraz sağıp yumuşatıyorum sonra vermeye çalışıyorum sol gibi almasada yine bunada şükür
Seda42 sağol canım öyle yapıyım bende🌹
TugsemEce sağocam mutlaka sağol canım 🌹
Thesra uyurken pek almıyor ya çok uykucu
Gzd sağıcam mutlaka annemde sağma ver diyip duruyor ama sağıcam mutlaka
Kızlar çözdüm şükür az geliyormuş biraz sağdım elimle şimdi emiyor 😌😌🌹🌹
dlrgktn bende öyle çözüm buldum ilk gelen sütler az geldiği için sevmiyor
Obsesifk aynen koyu kıwamLı oLduğundan boruLar tıkanıyo bebekde damLa damLa çekiyo sömürdükçe de yaraLar oLuşuyo o dönemLeri bitirdim şükür emzir emzir bırak yapıyorum krem biLe kullanmıyorm artk
GmzSnn aynen bi göğsü iki kez veriyorum artık iyice boşalsın diye emse hala emer aynı göğsü bitiremiyor sanırım anlamıyorum yoksa çekemiyor mu birde göğsümü çıkardıktan sonra ucu bi tarafa doğru sünmüş oluyor normal mi
Obsesifk hahaha benm göğsümü bugün iLk kez gördü eşim bebeği kucağımdan emdikden sonra aLırken sünmüş ucunu gördü üstünde kabarcık war gibi iki üç parça amaaaa sıpaya bak koparmış kadının meme ucunu diye güLdük hatta 😂😂 normaL cnm bu arada süpersin aynı göğüsLe doyurmaya dewam 👏🏻👏🏻👏🏻 BoL su içmeyide ihmaL etme gir çık iç 🤗🤗🤗
GmzSnn ayy çok sağol yaa sen tecrübelisin ondan sürekli sana soruyorum Allah razı olsun ❤️❤️❤️😊
Obsesifk her zaman istediğini sorabiLirsn cnm bütün bebekLer hemen hemen aynı şeyLeri yaşatıyoLar canLarı saoLsun büyücekLer böyLe böyLe bakaLm
GmzSnn bi soru soracaktım kusura bakma rahatsız ediyorsam benim bebeğim de sol göğsümü emdi sağı emmedi suan arada bi alıyor sütte az geliyor sağ göğsüm sol göğsüme göre küçük kaldı emmeyi bırakınca düzelir mi yani esitlenirmi fikriniz var mı bu konuda. Şuan 5 buçuk aylık
Esma_cicek Eğer orantılı emzirmezseniz göğsünüz farklı boyutta kalacaktır🙈 diğerinide emmiyorsa bile sağmayı deneyin bence🙈
GmzSnn emiyorda süt yok yani yaklaşık 5 ay emmedi suan 7 aylık oldu süt geliyor ama cok az şuan esitsiz zaten biri büyük bir küçük oldu😥