gizemylmz Merhaba kızlar dün bebeğimin 40 ı çıktı az önce banyo yaptırdım memesinin biri fındık büyüklüğünde şişmiş kızarmış, başına gelen var mı ne kadar sürede geçer
elizabeth gizemylmz genelde yeni doğanlarda oluyor o durum benim kızımda olmadı ama hastanede ebe sakın sıkmayın masaj yapmayın demişti. Korkmayın aksi bir durum yoksa geçecektir
mervedemir gizemylmz bizde oğlumun duştan sonra meme ucundan sıvı geldiğini farkettik. Hemen doktor ile görüştüm, yeni doğan bebeklerde olabiliyormuş süt topluyormuş. Asla sıkmamamı söyledi apse yapabilir. Duş aldırırken hafif ovalamamı önermişti doktor.
calikusu 1 buçuk aya kadar geçer sakın sıkma masaj yapma kendiliğinden geçiyor korkma büyükler sıkalım derse asla izin verme enfeksiyon oluyormuş sıkınca benim annem sıkmak istedi ama izin vermedim 2 ay olana kadar geçti
gizemylmz calikusu benim annem de sıkmaya çalıştı kızdım bende kimse dokunmicak diye, şişlik büyürse doktora götürelim mi acaba
calikusu gizemylmz özellikle onun için götürmene gerek yok ama zaten kontrollere götürüyorsunya o zaman Bi söyle internetten bak istersen bazı bebeklerin memesi aşırı şişiyor kıpkırmızı oluyor o, zaman bile çok nadir müdahale ediyorlar
gizemylmz calikusu bugün getirdim doktor baktı vücuduna falan ama bişey yoktu akşam banyo yaptırırken gördüm
Aysem-5 gizemylmzdoktora götür korkma muhtemelen süt toplamış derler bütün bebeklerde olabilir özellikle kız çocuklarında da şişkin oluyor emzirirken başı yüksek olsun doktor bize masaj önerdi yıkarken süt bile gelebilir sakın sıkma