Aryam1 Kızlar bebeklerinizibelirli saatlerde ağlama tutuyor mu ?? 😒 Biz gece 1 dedin mi bi ağlamayla uyanıyoruz sizdede var mı bu durum ??
ayis Aryam1 Ya Benimkinin gündüzleri emerken sıkıntı yok iyi gece uyanırken zaten ağlıyo emzireceğim zamanda ağlıyo bazen göğsümü bırakıp ağlıyo sadece geceleri yapıyo bunları anlayamadım ki 🤔
Aliim Aryam1 Benim Oğlum da bu aralar geceleri ağlıyor normalde aglamazdi ama geri uyuyor. Bide eskisi gibi sürekli emmiyor 4,5 saati buluyor emmesi sizdede oluyor mu bu
ozelegtmcianne Aryam1 sebepsiz gece ağlamaları saçını kulağını çekiştirme diş döneminde karşılaşabileceğimiz durumlar doktorumun ifadesi bu şekildeydi. Gelelim bizim küçük beye gün içinde hep mızmız ağlar modda uyku desen yarım saat sürer eli ağzında sürekli.akşam erken uyur ama beş kez kalkar iki saate bir bazen saat başı. Ve bu süreç ne zaman sona erer bilmem lakin bizler için oldukça yorucu olduğu aşikar..güç ve sabır diliyorum sevgimiz daim zaten 😊
aysetunckilicfirat Uykudan ağlayarak uyanmayı bizim kız da huy edindi. Atak dönemleri falan belki de.
Aryam1 [bilinmeyen] aysetunckilicfirat banada huy edindi gibime geliyo gündüz hiçbi sıkıntı yok ama gece uykusuna gecerken çıglık çıglıga ağlayarak uyanıyo tam uykuya gecince ağlamıyo bidaha
babygirlandmom Benim kızımda öyle önceleri saat 10 da uyur 5 te emmek için kalkardi artık saat 12.30 da başlıyor sabah 7.30 kadar saat başı uyanıp ağlıyor çok yoruldum bu gece kalktım yine mi uyandın sen ya yeter diye kendi kendime söyleniyodum eşim uyandı sesime uyku düzeni bile kuramıyorum acaba açmı kalıyor geceleri mamami versem diye düşünüyorum
Aryam1 Peki geceleri kaç saatte bi emziriyorsunuz kızlar aysedemirtas aysetunckilicfirat ayis babygirlandmom [bilinmeyen] @
aysedemirtas Belli Bi ağlama saati yok ama bizde de çığlık atma huyu başladı genelde gündüz durup dururken çığlık atmaya başlıyor morarana kadar ağlıyor 🙄 doğduğundan beri geceleri hep 2 saatte bir uyandığı için alıştım gece kalkmalara 😑😑
ayis Aryam1 Saat 10 da uyuyo bir de kalkıyo emiyo yatıyo daha sonra 2 saatte bir bazen bir saatte bir kalkıyo kendi kalkıyo 😐
babygirlandmom Aryam1 canım benim kızım normalde saat 10da yatıp sadece 2 kez uyanıp emiyordu bi saat 2 de birde 5 te ama bu sıralar saat başı uyanıyo her uyandıkca emziriyorum 4 5 kez uyanıyo malesef🤐