123poyraz Kızlar test aldım 1 saat once yaptım 5 dk bekledim negatif çıktı az once baktim 2 cizgi olmus dogru mu acaba
Deletedmom5447 123poyraz ben hamileyken banada öyle olmuştu ilkten çıkmamıştı sonradan çift çizgi olmuştu yarım saat kadar sonra tekrar yapın testi
Aysem-5 123poyraz yalancı çizgi büyük ihtimalle ilk 2 dakika da gölge gibi bile çıksa pozitif sonrası hep negatif
Dadam 123poyraz bir test daha yap, geçen ay bana da öyle oldu silik çizgi çıktı yarım saat sonra, erken gebelik testi falan yaptım adet oldum sonra da
Naz0106 123poyraz Belli bir süreleri var onların ne kadar tam olarak bilmiyorum ama arkadaşımın öyle olmuştu hamileydi. Siz yine de bir test daha yapın hakkınızda hayırlısı olsun
123poyraz Dadam cnm ben adet olmuştum zaten gecen ay korunurken içime gitti adet oldum sonra adetim bittikten sonra tekrar test yaptım negatif bugün yaptım ilk 5 dk bekledim negatif 1 saat sonra geldim 2 çizgi olmuş
Dadam 123poyraz hııı üstüme görme gibi bişey olmuş olabilir diyosun, Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı 😊
Cutes Adet olduğun halde geçen aydan hamile kalabileceğini mi düşünüyorsun, hani üstüne görme deniyor ya hani ondan mı şüphelendin