Asya2402 Herkese merhaba,yamuna korse askılı modelden alacağım fakat beden konusunda çok kararsızım.Belimi en ince bölgesinden ölçtüm 70 cm.Buna göre small beden almalıyım fakat 1 ay Sonra korsenin büyük kalmasını da istemiyorum xsmall alsam kullanamaz mıyım,çok mu küçük geliyor ???
Burcutuna Benim m bedene uygundu ama s brden aldım ilk taktığımda aşırı zorlandım ama sonra iyiki s almışım dedim çünkü göbek hemen küçülüyor hatta 1 buçuk hafta oldu kullanalı şimdi ikinci kopçaya geçtim bile
Nesime [bilinmeyen] yaa ben 47 gün oldu doğum yapalı alayın diye niyetlendim o syfadan ama 70 tl lohusa korse diyo bide beden bilmiyorum dedim ölç mezura ile dediler mezura yok kilomu söledim 75 diye xl alın diyo karşı taraf ama küçük olması gerekmez mi bedeni küçültmesi için kararsız kaldım napmalıyım sizce siz alan biri olarak
GunesVildan Arkadaşlar bu korse sadece beli kavrıyor gibi gözüküyor basen bölgesi de var benim kalmaz mı orası bel inceldiğinde soru işareti oldu doğrusu kafamda birde askılı model daha mı kullanışlı