Canım anneler oğlum 11 aylık bir kaç haftadır kaliteli oyun oynamıyor hatta gün ççnde aşırı yorgun düşüyorum önceki zamanlar gibi verim sağlayamıyorum yemek yapmayı bırakın yiyemiyorum bile eşim iş yoğunluğundam dolyu epey geç geliyor malum oda eve gelip dinlenip yatıyor sabah döngü yine aynı bu durumun içinden çıkamıyorum düzen VS oturtamdım anlık sinir boşalması yaşıyorum resmen kendi kendime konuşmalara başladım asıl konuya geliyorum bu durumda olmamın sebebi oğlum her uykudan sonra ağlayarak uyanıyor uykusunu tam almıyor bile süreli ayaklarımın dibinde oyun desen yok en sevdiği kitabın yüzüne bile bakmıyor uyku yok banyo yaptırıyorum masaj yapıyorum buna rağmen kaliteli uyumuyor aç değil bir yerinde ağrımıyor 2 haftalardır böyle Allahım atak VS demek istemiyorum artık sıkıldım şu atak muhabbetinden sabırla geçmesini bekliyorum ama oğlum ağladıkça herşey bende stres yapıyorum yaptığı herşey gözüme batıyor.
Gelenim gidenim yok ailemi yada eşimin ailesini davet etmiyorum yardım etsinler diye çünkü kalabalık hurraaa daha çok köstek oluyorlar 11 aydır tek bakıyorum oyun yemek kitap VS derken geçecek diyorum bu süreç her ay başka bir serüven aslında herşeyi bilincindeyim ama stresime öfkeme yenik düşüyorum iş güç temizlik yapmak istiyorum mutfağın pert durumda 2 gün toplamasam kalıyor gerçekten annelik delilik özgür olmayı özledim oğlum yapışık ikiz gibi yanımda 5 dk oyuna dalmaz 5 dk yemek masasında oturmaz artık birşeyler nasıl alacağım bilmiyorum 11. ayı içinde olan anneler yardımcı olur musunuz neler yapıyorsunuz nasıl başa çıkıyorsunuz ona karşı daha nasıl verimli olabilirim.
Hakkınızı helal edin çok doldum.
Bağırmak istiyorum resmen arkamı bakmadan yürümek herşey den uzaklaşmak Allaha çok dua ediyorum ama çoğu zamanda isyan ediyor muşum gibi söylenip duruyorum bugün oğluma istemeden sesimi yükselttik bağırdım aslında normal zamanlarda bunu yapmıyorum yapma etme dediğimde o anlamasa da bunun bilincinde olup davranıyorum kızmıyorum ama çoğu zamanda ne manaysa bağırıyorum sonra kendime kızıyorum çok pişman oluyorum dünde aynısını yaptı diyorum dün niye bağırmadan falan anlıyorsunuz dimi?