frtylmz Kızlar merhaba 6 saat önce aşı olduk şimdi koltuk altından ölçtüm 37.1 çıktı. Yarım kaşık Calpol verdim. Sizler ateş kaç olunca ne kadar Calpol veriyorsunuz ateşi düşürmek için neler yapayım
Eymeninanasi frtylmz ben asiya gitmeden önce veriyorum ağrı kesici ateş düşürücü keşke öyle yapsaydın canım ama düşer artık sen canını sıkma
milasmommy frtylmz merhaba. Ben 38.2 olunca vereyimmi diye gidip geldim doktorum 38.5 demişti ama eşim dayanamayıp hemen verdi zaten yazıyor ölçekleri içinde. 6 saat sonra tekrar veririm demiştim ama düştü ateşi gerek kalmadı
Oya frtylmz bizde bugun olduk bugun daha iyidi ama şimdi ateşi 37.7 ölçtüm ateş dürümcü verdim inş cıkmaz dahada
Kavinsmom 38 geçmeden ver dedi doktor iyi etmişsin bizde ateş yapmadı buna rağmen ver dedi bir çay kaşığı huzursuzluğu olmaz dedi.
uykusuzMoMm Eymeninanasi benım annemde oyle soyledı asıya gıtmeden 1 cay kasıgı ver dıye ebemıze soyledm hayır verme aşının etkısını azaltır dedı ne kadar dogru acaba 1 hafta sonra 2 aylık asımız var korkuyorm atesı olur huzursuzlugu olue dıye
Eymeninanasi uykusuzMoMm etkisi niye azalsın ki saçma geldi bana benim annem bizlere de öyle yapmış bende öyle yapıyorum
Kavinsmom uykusuzMoMm aşının etkisi değil de bana verme en azından aşıdan bi kaç saat sonraya kadar dr da sonrasında ver dedi biraz ateşle savaşmaları iyi olur diye.
uykusuzMoMm Eymeninanasi ben ebeye söyledim aşı yapan ebeye gelmeden once calpol vereym mi dıye verme atesı cıkmadıgı surece ignenın etkısı azalır dedı