Yigitinannesi1 Bugün farkettim aynı şekilde olan basından geçen varsa yardımcı olabilir mi internette kalple alakalı olabildiği yazıyor çok üzüldüm 😔😔
Deletedmom413 Yigitinannesi1 Yenidoganlarda emme hareketiyle de morarabiliyor. Kac aylik Pek bilgim yok ustte kalsin 🌸
Mom091 Yigitinannesi1 kaç aylık? Benim kızımda da oluyordu. Ben söylediğimde kızmıştı eşim ve annem bana. Çocukta bir şey yok çok takıntı yapıyorsun demişlerdi. Ben yine de doktora götürdüm. Kalpte üfürüm varmış. Yani takıntı değilmiş. Anneler bilir. Doktora danışmanızda fayda var.
Elam34 Yigitinannesi1 vakit kaybetmeyin doktora götürün bunlar bebek en ufak biseyde goturmek gerek dediginiz gibi ben de kalple ilgili olabilir diye biliyorum insallah degildir ama en azindan iciniz rahatlar en kisa zamanda gosterin
Yigitinannesi1 Mom091 1 ay 3 günlük geçmezse eğer muayeneye götürmeyi düşünüyorum görünce çok endişelenmeye başladım 😔
Deletedmom413 Yigitinannesi1 Doktora danısın canim Emmedende olabilir Baska biseyde olabilir Akliniz kalacagina biseymi var diye rahatlarsiniz doktor bakinca