Tortilla_ Mom9 Kemik suyuna başlamadım. Bu aralar kaynatıp düşünüyorum artık yemeklerine eklemeyi. Patates eklemiyordum onu da deneyeyim ☺️😘 Teşekkür ederim ☺️
asyasare MeyraMomy kizim suan 9 aylik yeni verdim. ama yeni yeni ciktigi icin karnibahar brokolo yeni verdim. yaz doneminde yoktu marketlerde. 8. aydan sonra verilebilir diye biliyorum ama yanlis yonlendirmek istemem
tuval Tortilla_ brokoli havuç patates maydonoz çorba yapabilirsin ya da püre brokoli armut güzel oluyor Farklı tadlar deneyin tuzsuz yedirdiğimiz için Farklı şeyler deneyin brokoli havuç pirinç karıştırın elma ile deneyin ya da
Tugce89 tuval bnm oğlum altibucik aylık üç gündür HC yemiyor hiç :( ne biberonj içiyor ne de kaşık la yiyor . biberonu içen çocuk diliyle itiyor kaşığı itiyor resmen aç coxuk ya
Bsecill Tortilla_ soğan ı az zeytinyağında çok az kavurdum sarımsak patates havuç brokoli atıp suyunu koydum kaynatıp blenderdan geçtim harika bir çorba oldu
Tortilla_ Bsecill Yaa geçen bende soğanlı kabak havuç çorbası yaptım. Gaz yaptı gibi soğan. İçtiği akşam sürekli uyandı. En son gaz çıkartıyorken ben bacaklarını karnına çekip gazını çıkarttim . Öyle rahatlayıp uyudu. Acaba devamlı verip alistirmali mı yoksa beklemeli mi
Bsecill Tortilla_ brokolide gazlı bir besin istersen soğanla eşleştirme, ben çorbalarına az az kimyon atıyorum gazı alması için ama biz 9 aylığız artık. Gözlemleyerek gitmek gerekiyor bizde doğru olan sizde olmayabilir ek gıda sürecide kaos resmen ne vereyim nası vereyim insanı yoruyor istersen ilk etapta sadece haşlayıp brokoliyi tattır gaz yapar mı yapmaz mı gözlemle öyle de ilerleyebilirsin tabi en doğrusunu sen bilirsin
Berrinsoyagazi14 Tortilla_ sadece brokoli sarımsak soğan patates Buharda haşlayıp daha önce yaptığım kemik suyu ilave edip içiriyorum eline verip o şekilde tüketiyor