Bebegimyagmur Kizlar lcwden bebeğime tulum sipariş vericem bebeğim şuan 5bucuk aylık 7kilo. 6,9 mu alayım yoksa 9,12 mi? Büyük mu olur 9,12
asocialmom Bebegimyagmur büyük olur bence lcw kalıpları büyük oluyor benim kızıma mesela 18 aylık ben 12-18 alıyorum ona
Efeefe52 Bebegimyagmur benim oğlum 9 kilo ben 12-18 alıyorum 9-12 de aldıklarım var aralarında pek Bi fark yok
Ahkukulivahkukuli Bebegimyagmur canim bence 9 12 al benim bebegim 15 gun önce 7 kilo iken aldim 6 9 aldim ayakları kisa geliyor suan benden tavsiye
Bebegimyagmur asocialmom 6,9 ayliga 8,9 kilo yazıyor . Ben en iyisi 6,9 alayım ki kizimda kilolu bı bebek değil zaten. Tskrler
Saglikci Kızım 8 kiloyken 9-12 giyiyordu. Belki yardımcı olur kışa düşünüyorsanız bence 9-12 alın altına body falan anca olur
iki_erkekannesi31 Bebegimyagmur 9-12 en mantıklısı. Ben hep o aylardan beri bi numara büyük alırım tam olur. Mesela 15 aylık olacak 18 _24 alıyorum. Ama ürünün kalıbına göre de değişebilir. Alt pijama da 12 18 oluyor. Siz büyük alın olmassa zaten değiştirirsiniz
Nrgs Bebegimyagmur başka bir marka olsaydı 9-12 alın derdim ama LCW’nin kalıpları zaten büyük 6-9 daha iyi olur bence
elizabeth Bebegimyagmur lcwnin kalıpları büyük tam aynına göre alıyorum ben. Ama kadife tulumların bacak kısmı dar bilginiz olsun
elizabeth Bebegimyagmur yani şöyle söylim bu tarz bişey alacaksanız ben bundan almıştım 6-9 üst kısmı gayet güzel bacaklar dar olmaya başladı ama 9-12 alırsanızda üstü bol gelecektir. Bence başka bir tulum eğer bu kadifelerden alacaksanız tabii 😀
Bebegimyagmur elizabeth ya bunlardan evet siparisde verdim ama öğlen. İptal etme şansım yok mu ki ya hazırlanıyor diyor sadece
elizabeth Bebegimyagmur hazırlanma aşamasında iptal ediliyor diye biliyorum. Ama sipariş verdiyseniz gelsin bi deneyin ondan sonra geri gönderirsiniz
aaysegulde Bebegimyagmur normal kıyafette 6-9 tulumda 9-12 almanız daha faydalı olacaktır bence. Bizimki de 7. 5 kilo boydan olsa da bacak kısmı sıkıyor tulumların. Biraz bol olmasının zararı olmaz daha rahat hareket eder
Asyayse Bebegimyagmur ya soyle aslinda hel bi tik buyuk alıyordum cocugun üstüne bir tik buyuk oluyor oluyor tam o kıyafetin mevsimi geçince kiyafet tam oluyor tam yakıştığı zaman mevsim geciyor. suan tam ayına göre aliyorum vallahi cok memnunum buyuk almıyorum hic cunku 6.aydan sonra cok büyümüyor cok kilo almıyorlar. Yani aldığın kiyafet sezon boyunca olmaya devam ediyor. kizim 10 aylik 80 cm . lcw içlerinde boyları yaziyor ben ona göre aliyorum. suan 10 aylik 9-12 aldim gecen hafta 1-2 cm buyuk bile kaliplar geniş cunku lcw de
Bebegimyagmur Asyayse yaa orası öylede tulumlarda büyük olması daha iyi diyorlar bende sipariş etmiş bulundum artık