Mircan Kızlar bebeğim 3aylik sizin tavsiyenizle bio ve sab aldım nasıl kullanıyor günlük kaç damla vericem ikisini
ozaldi Mircan biz doktor ve arkadas tavsiyesi ile gunde 30 damlaya cikariyorduk. Yani 40 damla da verseniz bir sey olmaz hic korkmayin. Biz ciktik bicok defa. Doktorumuz da 40 damla ile 70 damla arasinda bi fark yok o yuzden 40 i gecmenize gerek yok dedi sadece.
Anaogul Mircan biogaia günde 1 defa 5 damla hergün aynı saatte verirsen bi kaç güne etki eder ben sab kullanmadım nurse harveys veriyorum ama inşallah faydasını görürsün
Ruzgarbaby Mircan Canım doktorumuzun kontrolünde biogaia 1 kere 5 damla sab simplex 3 kere 5 er damla cok sükür gaz sorunumuz bitmek ğzere 🙏🏻
ozaldi Taze1mom 40 damlaya kadar çıkabiliyorsun. Ama 40 ile 70 damla arasında iyi etki açısından fark yok o yüzden aşmayın dedi. Dediğim bu. Ben güvendiğim doktora giderim dediğini de dinlerim. Ama sizin için yanlışsa ya da fazlaysa bildiğinizi yapabilirsiniz. Ben 40 damlayı içim rahat verdim. Çok da faydasını gördüm.
Anaogul Mircan hayır fikir veriyoruz ama bebek sonuçta bunlar allah korusun iyi edelim derken kötü olmasın
Serap11 Mircan Biogaia 5 damla 1 kere günde, fazlasını vermeyin. Sab simplex de en fazla 40 kadar veriliyor diye biliyorum, ben sabah akşam 10ar damla vermiştim.
Mircan Anaogul ilaçları doktora yazdırdım canım o şekilde aldim bio yu günde 1defa 5damla olarak kullanicam sab ı günde 1defa 8 damla kullanicam fazlasını vermeyi düşünmüyorum zaten 🥰🥰