DBaybars Merhaba hanımlar, 4.ay da kaç tane aşı vuruluyor toplam? Kafam karıştı açıkçası vurulacak aşıları biliyorum ama kaç yerinden vurdular sizde nasıl oldu süreç ateş vs biraz anlatır mısınız? Teşekkür ederim
denizimo DBaybars 2. Ay aşısında 4 gün boyunca ateş yükselmişti, huysuzluk vardı ve uyku yoktu. Dün 4. Ay aşısı oldu. Yine aynı şeyler yaşanır diye korkmuştum ancak hiçbir problem yaşamadık. Ben bunu kehribar kolyeye bağlıyorum. 2gün önce kehribar kolye takmaya başladık.
Anaogul DBaybars 2 bacağından yaptılar canım bizde ateş falan olmadı zaten 2. Ay aşının aynısıymış bu
Aynur01 denizimo bende aldim bebeğim 1 aylıkken bileğine ama rahat durmuyordu şimdi kullansam yine bileğine mi kullanmam lazim
DBaybars denizimo 2.ayda bizde aynı şeyleri yaşamıştık, kehribar kolyemiz bizimde var ama devamlı tak çıkar zor olduğu için bir süredir takmıyordum aşıya giderken takalım bizde o zaman teşekkürler 🙏
denizimo Aynur01 ağzına sokar diye bilekliği ayak bileğine taktım hiç çıkartmıyorum. Kolyeyi de takmaya başladım artık hele bu aşı işini dertsiz atlatmamıza yardımcı olduktan sonra 🙏🏻
Anaogul DBaybars allah yardımcımız olsun ateşi falan yok ama mutlu çocuk gitti içine bişey kaçmış biri geldi sanki kafayı yicem ya