ozgcobaan Merhaba hanımlar🙋🏼♀️ 1 aylık bebeğim var onun için ana kucagı almayı düşünüyorum joie sansa marka 1400 civarı e bebekte. Kullanan varmı? Alıp yatmamasından korkuyorum acıkcası. Kimiside yatar 2 aydan sonra kullanamazsın diyor yeterki yatsın. Bu markayı kullanan veya farklı marka kullanan onerisi olan varmı? Bebeğiniz huzursuzken duruyomu. Elbette huzursuzken sakinleştirmek gerekiyor. Uykuya dalmada yardımcımı. Umarım yorum gelir.
mihram_07 ozgcobaan ben aldım bebeğim 13 günlük henüz çok fazla kullanamadık ama sevdi gibi neyse üstte kalsın tecrübeli anneler yazar belki 🤗
Simba ozgcobaan bende var ilk bir haftadan sonra yatmaya başladı 40 gün kurtarıcım oldu şuan 3 aylık ancak sallanma kısmını kullanmıyoruz artık hiç istemiyor ana kucağı olarak kullanıyoruz. Doğumun yakın değilse bekle derim çünkü bende e bebekten alacaktım 1200 dü çalışan dedi ay sonunda indirime girecek 900 e aldım indirimlerini takip et
Medusafer ozgcobaan bende joie serina var ilk doğduğunda yatmadı 2 aylıkken başladı ve çok seviyor 1 aydır onda uyuyor ıyiki almışım daha uzun bir süre de kullanırim çok mızmız kucakta bile durmayan bebeğim onda baya duruyor oynuyor uyuyor
Skoc Bende de joie sansa var doğumdan önce ne hayallerle almıştım ama bebeğim sallanma fonksiyonunu hiç kullanmadı,4 aylık olduk ama onda asla uyku vs.yapmadı.Para boşa gitti anlayacağınız,bebekten bebeğe fark ediyor.
ozgcobaan Simba 1 ay 1 günlüğüz bugün hamile değilim yani☺️ Aa bu ay mı girecekmiş ben e bebeğin uygulmasından alıcaktım takip edim o halde
Simba ozgcobaan yok cnm bu ay değil ben daha hamileydim o zaman çalışan öyle demişti. 1 aylıksanız bence alma artık çok kısa kullanırsınız karar senin yine de
mermik Joie serina kullanıyoruz. 3 ve 5 ay arasında üzerinde uyuyordu bile ama 6aylik ve hareketlendi. Üzerinde uzun süre kalmak istemiyor.
BabyGroot ozgcobaan çok kullanışlı değil canım maalesef onun yerine ikinci el 4moms al zaten 5 aydan sonra hiç birinde durmuyorlar çok para vermeye gerek yok