Zeyzeyyyyy Çorba asla içmiyor yoğurt yiyor muhallebi meyve yiyor çorba aslaaa içmiyooo her çeşit çorba yaptım 🥺😔
Mrvlshn55_ Zeyzeyyyyy sabırlı ol canım içecek zamanla sen denemekten vazgeçme daha farklı çorbalar vermeyi denedin mi
nursocum Zeyzeyyyyy o zaman sizde çorba yapmayın benimkide asla çorba içmiyor muhallebi tarzı şeylerde yemiyor ben ona bildiğin yemek yapıyorum et suyu da atsam çektiriyorum
iremceren Zeyzeyyyyy çorba vermeyin o zaman pütürlü yemek veya eline verip yencek şeyler deneyin ❤️ Çorba hiçbir zaman şart değik ❤️
1176asklarim Zeyzeyyyyy canim benim bebegimde ayni kahvalti corbayi reddediyor ama yogurt severek yiyor..bende uzuluyorum hep böylemi olacak..
Zeyzeyyyyy Mrvlshn55_ denemediğim çorba denemediğim şey kalmadı pankek yapıcam sabah eline vericem yumurta yiyodu yemez oldu 😔
Basakasaff Aylarımız aynı sebze corbası içimiyor içine tavuksuyu et suyu katınca cok azda olsa içiyor
iremceren Zeyzeyyyyy benm kızımda 7.5 aylık önüne koyuyorum minik minik mesela şerit şeklnde kesiyorum yiyo kendisi zTen pankek içine muz falan koyunca yumuşak oluyo
Gossipgirl14 Zeyzeyyyyy benımkıde agzını kilit yapıp acmıyor bugunlerde sureklı bı kusma var diş cıkarttı bı tane acaba onun huysuzlugumu 🤦♀️
tugceyildiz 8 aylığız bizimkisi de sadece yoğurdu severek yiyor.Yayla çorbasını yiyor diğerlerine nazaran. Ama diğer çorbaları asla yemiyor. Pilav normal yemek de verdim ama yok almıyor 😔
Zeyzeyyyyy tugceyildiz ayy tövbe ağızlarınj kilitliyorlar biz bu kadardak sanırım bunlar düzelir gibi çok brbek var bizim çocuklar gibi
Gossipgirl14 Zeyzeyyyyy vala annemler felan yapar dıyor illa gunde bır defa kusuyor esya yıkamaktan bıktım artık