Mrv23 Annelerimiz merhaba bişey danisacaktim. Oğlum iki gün sonra 1 yaşına giriyor.inek sütü baslicam nasıl baslamaliyim ne şekilde vermeliyim miktarı ve hangi öğünlerde vermeliyim günde kaç defa ? Tecrübeli annelerimiz den cevap bekliyorum tşk ederim ☺️
Nrbplt Mrv23 merhaba bende 1 yaşında başladım günde 2 kere küçük biberonla veriyorum öğlen ve gece uykusuna yatırmadan
Kitapkurdumom Mrv23 merhaba, ben hic inek sütü baslamadim. Direk keçi sütu ile basladim. Doktorumuz inek sutunub kansizliga yol açtığını ve zannettigimiz kadar kalsiyum içermediğini soyledi. Keci sütünü onerdigi için ona basladim direkt
Ozteber Mrv23 ilk önce yarı yarıya sulandirip verdim bı hafta kadar sonra suyu azaltarak süte geçiş yaotim
Mrv23 Kitapkurdumom aaa öyle mi peki o zaman Perşembe 1 yaş kontrolümüz var zaten orda sorayım doktorumuza tşk ederim
Mom9 Öncelikle bi lan tahlili yaptırın, değerlerine bakılsın sonra doktora sorun. Her bebek bir olmuyo. Kimisinde kansızlık vs aşırı derecede yapıyor ve iştahsızlığa neden oluyor. Doktor yönlendirsin sizi
Mrv23 Mom9 çok tşk ederim canım zaten Perşembe kontrolü var kan sayımına da bakılacak ona göre başlarım o zaman