Mom091 Hanımlar kızımın şöyle bir sweati var. Sanki rengi solacak gibi. Yıkamaya korktuğumdan giydiremiyorum. Bunu nasıl yıkayabilirim? Yada aynısından olan var mı? Soluyor mu rengi? Vallahi iyi ki varsınız ya her şeyi size soruyorum❤️
Mom091 kar_kristali kar_kristali Mom078 Serene Sakvarelo çok teşekkür ediyorum tatlı kızlar❤️ Dediğiniz şekilde yıkayacağım
kar_kristali Beyaz veya renkli beyazlarla yıkayabilirsiniz.. Modelistim ben kumaşlardan anlarım🤗gerçi şuan ev anasıyım ama olsun😂
bitterdelisi24 Mom091 canımcım ters cevir yıkarken:) bide ben hep 40 da ykıyorumm.. bısey olmuyo deterjan olarakda sabun deterjan kullan onlar leke cıkarıyo
bitterdelisi24 Mom091 ay evet onu önerecektim zaten aklıma gelmedi adı :)) cok guzel valla hıc leke bırakmıyor
Nrgs Mom091 etiketi yanlış görmüyorsam markası LCW oğlumun her şeyini ordan alırım daha rengi akan solan bir şeye denk gelmedim yine de 30-40 derecede ters çevirip yıkarsanız bir şey olacağını sanmıyorum
Mom091 Nrgs evet lc waikikinin. Daha önce kırmızı bir eşofman altı almıştım o renk vermişti çamaşırlara. O yüzden tereddütte kaldım. Teşekkür ederim🌸
Nrgs Mom091 çok canlı rengi olan şeylerde olabiliyor demek ki renk mendili kullanın ben hemen hemen her çamaşır yıkadığımda kullanıyorum hiç karışmıyor renkleri