Sweett Tsksn-gns-27 ben onu kızım kaka yapamadığı zaman içiyordum çok güzel tuvalet yaptırıyordu kızıma kimyon zaten çok güzel gaz alıyor. Ama süt için fayda görmedim bende
smile56 Tsksn-gns-27 süt için diyorsan bence normal rezene al aktar yada kuruyemişçiden fln onu iç.kimyonda o şekilde yap.ben rezeneyi öyle yaptım sütüm geldi etkisi oldu diye düşünüyorum.
KubraByhann Tsksn-gns-27 ben bebeğe kimyon vesaire vermedim. Sadece anne sütüyle besleniyor. Kimyonu ılık ya da sıcak bir çay bardağı suya bir çay kaşığı dolusu kimyonu karıştırıp tortusuyla birlikte içiyorum. Zaten sütten herşey ona geçiyor. Öyle etkili oldu 🥰
angellove2518 Tsksn-gns-27 mükemmel etkili kimyon ben bebegime de ilk 3 ay verdim çok rahatlıyordu birazck şeker ve nane de katıyordum
Sirius-10 Ben de içiyorum ama süte çok etkisi yok bence humananın bitane daha çayı var emziren anneler için o daha etkili
angellove2518 Tsksn-gns-27 suyu kaynatiyorsunuz 1 su bardağı kadarı 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı nane 2 çay kaşığı şeker koyuyorm 2 dk falan demleniyor 30 ml veriyorum geceleri gerisinide ben içiyordum