Sumeyye20 Merhaba hanımlar 5 aylık kızım var sağlık ocağı Demir ilacı vegaferon verdi günde 4 damla ama kızımı kabız yaptı büyük tuvaletini hiç yapamıyor zeytinyağı da içiriyorum ama bi işe yaramadı Sizler ne önerirsiniz çok zorluyor bu ilaç bizi hiç kullanmasak bir sakıncası olur mu
mirayilknurtolga Sumeyye20 bizede verdiler, doktorumuza sorarak kullandık bizde. İlk 1 kaç gün bizde de olmuştu. Sonra Kakamızın rengi değişti sadece. Kabızlık gitti yani. Mama içiyorsa zeytinyağı koyun, poposuna da biraz sürebilirsiniz yağdan.
2412020 Sumeyye20 bizde önce onu kullandık ,kaka rengi ve kokusu değişti çok şüphelendim içeriğini bulup okudum paraben vb Var ,doktorumuza sordum değişti “Vegaferınun içinde yok yok “dedi. bestiron kullanıyoruz dışkıda hiç sorun yaşamıyoruz artık .
Sumeyye20 Nrgs bana da doktorumuz bitkisel olanlar kabız yapmıyor dedi diğer ilaçlar kabız yapıyor dedi nıtrugen üzüm şurubunu önerdi bana onada güvenmedim açıkcası
Ata0905 Sumeyye20 demir ilacının mutlaka bir yasina kadar kullanılması gerekiyor. Bebeklerin büyüme gelişiminde yetişkinlerden daha fazla ihtiyacı var demire. Ve beslenme ile bunu sağlayamıyorlar. içeriği temiz bir takviye kullanın. Sidefer ocean microfer yada bestiron gibi …