eylulcakan Kızım az önce emzirmedn sonra kan renginde kustu.Neden ? Allah rızası için yardım edin....
Sulegorkem eylulcakan gögsünü kontrol et kanama varmı yokmu sık çek o şekilde anlaya bilirsin eğee herhangi bir şey görmediğysen kendinde hemen bebğini doktora götür bebeğini
Leo_ eylulcakan Aynısı başıma geldi emme sırasında göğüs ucu kanamaya başlıyor bebek onu emiyor göğüs ucu yumuşak olduğundan sen hissetmiyorsun neyse ki bebek kusuyor onu silikon göğüs ucu varsa onunla emzir bir süre yoksa önemli değil emzirmeye devam
Minikevrenim eylulcakan göğsünüzden gelmiştir baktıgınızda gelmiyor olablir ama bebek cektikçe grlmiştir yinede aklınıza takılıyorsa doktora götürebilirsiniz
GmzSnn eylulcakan memenizi emerken kan yutup yutmadığını bilemezsiniz yarayı sıkınca kan çıkar heleki öyle emmeye hayli hayli çıkar ciddi anlamda kırmızı kan çıkardıysa doktora götürün sütünüzle karışık kan ise memeden çekmiştir kanı
Hati eylulcakan Bende de olmuştu hatta gogsumdeki yaralar iyileştiğinde bile oldu doktorum bazen içerde kanama oluyor dedi meme içinde yani..o gelmiştir demişti.Yara varsa kesin memeden kaynaklıdır.ama tabi gözlemle sürekli öyle mi kusuyor..
Zhl06 Bende de oldu göğsüm yaraydı resmen kan küstü benim bebeğimde acile gittik hiç bir sorun göremedi göğsümden kaynaklanıyormuş eve geldik pompa ile çektik resmen süt yerine kan akıyordu bakıp öyle veriyordum bebeğime