fatmagulbrs Silikon uç kullanıyorum ve bebeğimi emzirirken çok ileri gidiyor kusuyor nasıl bıraktırabilirim o olmadan göğsümü almıyor
Yakuts fatmagulbrs emzirmeden önce pompa ile sağım yapıp göğüs ucunu çıkarmaya çalıştık ve silikon meme ucunu yavaş yavaş keserek bıraktık 💁🏻♀️
Kolera İlk kızımda bi süre kullanmıştım göğüs uçlarım küçük diye tutamamıştı sonra yavaş yavaş bıraktırdım silikon uçla içerken yavaşça çekip kendi göğsümü verdim biraz tuttu emdi zamanla azalta azalta bıraktırdım alıştı göğsümü tutmaya
Mom078 fatmagulbrs Tabi small kullanmanız gerek küçük üç Yani eğer büyükse kusturur ben avent kelebek small uç kullandım anne ucuna en yakın ince ve küçük
fatmagulbrs Mom078 bende şimdi baktım o markada var zaten small sadece diğerleri hep aynı Ne kadara almıştınız İnternetten mi aldınız
Cihangir-12 Bn 4 ay kullandm arada göğsümü verıyorm tutmuyodu hiç bi gün çıkartıp verdim göğsmü tuttu ondan snra da bıraktı zten
fatmagulbrs Mom078 çok teşekkür ederim inşallah benim kullandığım dan küçüktür de miniğim de kusmaktan kurtulur