Ozl32 Kızlar bebeğim 38 günlük genzi be burnu tıkalı ne yapmam lazom doktora götürdüm serum fizyoloji verdi fayda etmiyor lütfen yardımcı olun
Oslemm Ozl32 geçmiş olsun ama çok küçük olduğu için bişey yapamazsınız sürekli açık tutmaya çalışın burnunu
Sulegorkem Ozl32 serum fizyoleji yapıp ortribebeyle çek canım burnu tamamen açılsın birde biraz kötü kokuyo ama işey yarıyo yarım kuru soğana 5-6 tane karanfik sok bebeğin olduğu odada yanında bunulunsu oda işey yarıyo
Ozl32 Elifmuhammeet onu da yapıyorum kuzum uyurken rahat ama uyanıkken sürekli öğüyor kusacak gibi ve ağzında bir şeyler yiyo gibi haraketler
Elifmuhammeet Ozl32 deniz suyu al iyi geliyor onu sık bide sık sık temizle burnunu ben öyle yapmıştım
Mltmlrn Benim kızım 25 Günlükken yaşadık aynı sorunu burnunu sürekli temizledim ama fayda etmedi hapşırma öksürme başladı ardından derken bronsite dönüştü dr iğne verdi mecburen 😧siz devamli burnunu serum fizyolojk ile temizleyin gözlemleyin durum iyiye gitmezse tekrar dr a götürün..tekrar geçmiş olsun
Mom09 Ozl32 iyi bir doktora götürün 5 ml serum fizyolojikle burnunu yıkasınlar Canım benim kızım da öyle çok tıkanmıştı nefes almakta zorlanıyordu Doktorumuz yıkadı ondan sonra hiç öyle kötü tıkanmadı
Karakiz Ozl32 cnm kafasindan sapkasini eksik etme bide kuru sogani 2 ye böl yarisinin ustune katanfilleri diz 5 6 tane sonra bebeginizin yanina koyun faydasini gorursunuz ben suan oyle yapiyrm rahatlatiyo
Vahide18 Ozl32 benimde daha doğduğu anca grip oldu serum fizyolojik sikip burun aspiratörler cektim doktorum sık sık yapki diğerlerine inmesn demişti
Karakiz ikicanpareannesi sapkasini cikarmayin cunku kafasi terlerlerse burnu acilir annem demisti faydasini gorursunuz suan 33 gunluguz
Oykuemir Ozl32 serum fizyolojik sıkın ve otribebeyle çekin temizlensin birde buhar çok iyi geliyor demlikte su kaynatmistm bizde yaşadık 10, gün önce kaloriferler genzi burnu tıkıyor maalesef