Bugranin_annesi Kızlar ya bebeğim 7 aylık oldu ve 2 gündür hafif ateşli 37.78-36.50 bu aralarda gidip geliyor hep ve çok huysuz iştahsız neden böyle oluyor anlamadım çok uslu bi bebek ti sürekli kucak istiyo mizmizlaniyo agliyo bağıra bağıra uyurken de sayıklıyor öyle içini çekiyor sizce neden böyle oldu?
Sulegorkem Bugranin_annesi diş çıkartıyo olabilir birde 7 aydan sonra 1 yaşına kadar anneyi kaybetme korkuları başlıyomuş o yüzden anneden ayrılmak istemiyolar sürekli yanında ve kucağında olmak istiyolar
Bugranin_annesi Zeynapasel zaten hafif bi ateşi var demiştim orda da belirttiğim gibi 36.50-37.78 arasında gidip geliyor
Bugranin_annesi ayazlianne geçmiş olsun neden acaba doktora götürdünüz mü ne dedi daha önce hiç ateslenmedigi hasta olmadığı için küçük bişey de bile korkuyorum telaslaniyorum hafif ateş zaten ama bünyesi ona alışkın olmadığı için baya bi huysuz
NaimeYilmaz Diş ateş yapmaz. Ateş yapan genelde enfeksiyondur. 37.5 normal sıcaklık fazlası için doktora götürmelisiniz.
Bugranin_annesi NaimeYilmaz hiç bi hastalagi rahatsızlığı yok sadece ateş var hafif ve huysuz sağlık acagina götürdüm muayene yaptılar gayet sağlıklı dişi çıkcak olabilir bu ayda normal huysuzlanmasi dedi doktor
ayazlianne Bugranin_annesi sağolun hiç hasta olmasın bebişlerimiz inşallah. Evet her gün gidiyoruz hava alıyor, viral enfeksiyon yanı ortalık salgını