NerimanNurlu Kızlar bebeğim 2 aylık dünden beri çok sık kaka yapıyor ve ishal gibi azar azar ama sümük gibi bişeler var kakasında. Bilgisi olan varmı?? Hafif ateşide var
Hasret NerimanNurlu kakası ishalmiş gibi sıvıysa normal anne sütü alan bebeklerde kalın giydirmiyorsan ateşi için calpol ver istersen bir çay kaşığı
uleErenTozkoparan NerimanNurlu benim bebeğimde sümüksü yapıyordu doktorumuza ulaştım sordum anne sütü emen bebekte normal dedi canım ama ateşi için bişe diyemicem belki sıcaktan çok ağladıysa fwlanda çıkabilir tahliller temiz çıktıysa olabilecek şeyler bunlar
Aesmylmz NerimanNurlu anne sütü alan bebeklerde oluyor böyle ateşi ne için çıktı onu bilemicem 1 çay kaşığı kadar calpol ver böyle durumlarda
NerimanNurlu uleErenTozkoparan canım şimdi sümük bitti ama cok kaka yapıyor. Yani sabah uyandığımızdan beri 4 kere yaptı. Acaba günde kaç kere yapsalar normal? Kafam çok bozuldu of 😐
uleErenTozkoparan NerimanNurlu normal doktorumuz çok sayıda yapmasıda iki güne bir yapması bile normal dedi emenocugun
Gorursensoyle Süt alerjisi olabilir sümüksüyse kan varmı bir de ona bak benim kızım hep ağlıyor kolik dedi dr ama süt alerjisi için de rejime başladım asla yemiyorum 2 hafta kontrol edicez