eylulmin Kubrabazl-80 benim kızım ilk iki ay ayda 1.500 gr aldı. Gittikçe kilo alımı düşüyor. Hele bi yürümeye başlasın o kilodan eser kalmayacak 😂
Dgndrmz Kubrabazl-80 normal canım ilk aylar alımlar fazla oluyo oğlum 3300 doğdu hastane çıkışı 3.000 dü 2 aylıkken 6 kiloydu şuan 16,5 aylık 11 kilo. İlk aylar çok alması iyi bişey buyudukce almıyolr cunku
Zalimsin Kubrabazl-80 kızım ilk ay 1400 aldı zayıf doğan bebekler için normal hatta tüm bebekler için normal zaten sonra çok almiyolar böyle bı kaç aya azaliyo
Kubrabazl-80 eylulmin ya korktum fazla akıyor obez olck diye 😀hem emiyor sütüm az doymadığında mama içiyor
Deletedmom418 Kubrabazl-80 hiç bişey olmaz. Benim kızım 3500 doğdu ilk hafta kontrolde 3700 dü. Şimdi 4 aylık 7 kilo. Mama ağırlıklı besleniyor. Sütüm çok az. Mamadan sonra toparlandı yavrum
Kubrabazl-80 Deletedmom418 bende süt mama gidiyorum doktor mama verme diyor ama sütüm yetmiyor napm aç mı bırakayım
Gizemsydr Kubrabazl-80 ben sadece 800 gram almis anne sütü veriyorum sadece mama verip kilo aldırabilsin demişti ama vermiyorum mama verip şişirmeye gerek duymadim açıkçası doyuyor zaten
Kubrabazl-80 Gizemsydr doyuyorsa mama neden vereceksin zatn ama kg az alıyorsa doymuyordur mecbur mama veriliyor brnin sütüm yetse ztn mama vermem