Deryaanne Merhaba anneler. Nolur tecrübelerinizi benimle paylaşın. Kolik bi oğlum var sürekli ağlıyor. Koala gibiyiz. Hiçbirşey yapamaz oldum. Ayrıca 3 yaşında bir oğlum daha var ilgilenemez oldum çocuğumla. Uykusızluğu söylemiyorum bile. Uykusuzluğu geçtim ağlamasın uyumasın lüzumu yok. Ama etinden et koparırmış gibi ağlıyor
Akcaseda Deryaanne elektrik süpürgesi sesi yada fön sesi açın sakinleşir ☺️ Benim bebeğimde kolik bi bebekti ilk zamanlar cok aglardı hep bu seslerle sakinleştirdim ☺️
Cansuu1 Canim biz zinco kullanmistik damla. Ve oyun halisi cok iyi geldi. Hareketlendirdigi icin gazini cikarmaya basladi rahatladi. Bide gaz yapmayan emzik kullandim. Bol bol humananin rezene cayi kimyonlu bebeginede icirebilirsin doktorum bir iki cay kasigi ver demisti danis doktoruna
Denizmelisa Canım benim bebeğim aşırı kolik bir bebekti şuan 7 ay 5 günlük hala huysuz bir bebek çok çektim. Ben sapsimplex ve zinco kullandım ayrıca akşama doğru krizi başlamasına 1 saat kala biogaia kullanıyordum. Öyle öyle biraz rahat etmiştim.