elizinannesi-19 Cafede mavi doğdu mavi kaldı 🌸 10 ay 13 günlük. bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum ama bilemedim şimdi
ZeynepEceninAnnesii Cafede doğduğunda koyu maviydi şimdi yeşil oldu ☺️ 15 aylık kızım. Benim gözlerim yeşil, babasınınki kahverengi. Bana çekmiş kuzumm 🥰
Cafede elizinannesi-19 suan 48 günlüğüz dogdugundan beri koyu mavi ama ne benm nede babasinin gozrengi mavi degil
elizinannesi-19 Cafede ailede var mi peki renkli gözlü. Benim Eşim mavi gözlü kardeşim mavi gözlü görümcem yeşil gözlü benimde Ela. Bizim genetik sanırım aileden geliyo
elizinannesi-19 Cafede teşekkür ederim 😊😂😂😂 dedenizin babası baya kuşak farkı var. Değişebilir göz rengi. Zaten her doğan bebek mavi doğarmış öyle okumuştum bi yerde doğruluğu nedir bilemem tabi
Cafede elizinannesi-19 aynn bnde ole okudum hatta kizimda da oleymis bn hatirlamiorum 😂 ama cabuk degisti rengi ama bu degismeyince merak ettim
elizinannesi-19 Cafede çevremdekiler 1 yaşına kadar değişir demişti bana. Kimisi de 4. Aydan sonra değişir diyo. Her telden bir ses geliyor anlayacağın 😂 bu arada benimde bebekken maviymiş 4-5 aylıkken değişmiş 😁
Buket_dmrk Cafede merhaba benim kızım da mavi gözlü ne babası renkli göz ne de ben hala değişmedi inş da değişmez. Baya araştırdım hatta değişir mi diye 1 yaşına kadar değişebiliyormuş. Ama eskiler 40 çıkana kadar diyor bakalım inş değişmez 😂
Senemmm11 Cafede benimki de koyu maviydi güneş gelince masmavi oluyordu. Sonra yeşile döndü şimdi kahverengi 😂 3 buçuk aylığız
muhammed_eminin_annesi Bnde merak ediyorum benim.aile hep renkli gözlü mavi yeşil esim ben kahverengi gözleri koyu maviye benziyo
minnakkbebek Cafede koyu maviydi 8 aylık açık mavi benim yesil eşim kahve kaynanama benzeti tikili😂😂😂