aysglerdenn benım kızım gündüz 7 de yada 8 de uyanıp sabahları saat 10 a dogru bır yatardı 12 13 de uyanırdı snra yıne uyanık kalıp 14 de yatıp 15 de kalkar daha sonrada 18 de yatıp 19.30 da kalkardı bu hep boyleydı uzun zamandır hıc şaşmadı hstahaneye yattık ıkı gece cıktıp ıkı gun antıbıyotık yedık snra bır ıkıngün daha aynımsekıkde asagı yukarınyattı uyudu ama dort bes gundur uyumuyor gunduz yanı şöle yatıyor ama besıge bıraktıgımda zınk uyanıyor yada en fazla 20 dk yatıp hemen uyanıyır yada besıge yatırırken gozlerini acıyor hemen aglamaya baslıyor bu sefer ayagımda sallıyorım yıne ayagımdan koltuga bırkaıyorum zınk uyanıyor uyuaadanyıne yarım saat anca yatıyor yıne uyanıyor kucagımdanuyumak ıstıyor uykusu var yastıga koyup sallıcam mı mız bi taraflarını yırtıyor sallamama kalmıyor kucagımdada bır süre ole snra zıp zıp pıs pıs sakınlıyor susuyor ama uykuya dalamıyormsaatleri bırbırine girdi ama gece uykusunda sıkıntı yok besıge bıraksanda uyanmıyor napcamı şaşırdım bızım gibi olan oldumu
Zeyyy aysglerdenn kaç aylık bebeginiz. Benim kız 5.ayda bi bozuldu daha düzen yok sadece memede uyuyacak gündüz beşiğe koyunca uyaniyo ve gündüz uykuları çok kısa 7aylik oldu
suca aysglerdenn 4 ay 7 günlük bebegim 4-5 gündür bizde aynıyız kucagimda emmeden sonra yarim saat felan uyuyor gunduzleri sadece önceden boyle değildi. büyüdüğü için mi azaldi uykusu yoksa gecici bir donem mi bilmiyorum ☹