hayalimgercegim-0910 Bugdu yine en iyisini doktorunuz bilir ama biz doğduğundan beri wellcare kullanıyoruz. Şimdi artık havalar bozdu biz de eşimle büyükler için olanını kullanmaya başladık.
Happygirl8 Bugdu sağlık ocağı ücretsiz veriyo onun içeriğine baktım sıkıntı yok onu kullanıyor oğlum 😃
Bugdu Banada doktorum yok paranen yok diye cok pahalıya sarıyorlar dedi paraben olması lazım ki işe yarasın dedi saglık ocagından al dedi özeldeki doktorum sanırım bende ordan alacagım
Happygirl8 Bugdu sağlık ocağının verdiğinde paraben kan ilacında var onu ben de kullanmıyorum ama d vitamininde yok onu alabilirsin 🙆♀️
elifiii Bugdu dogumdan itibaren 15. günde başlanması gerekliydi. D vitamini adı vitamin ama esas hormonal etkisi büyük ( büyüme gelişme ve diğer hormonlara) Wellcare , ocean gibi markalar ön planda. 2 yasa 600’luk, 4 aylık 400’lükten verebilirsiniz.
Deletedmom372 Benimde kuzum 28 aylık anneler hangi vitamini önerisiniz sizin önerinize göre doktoruma danisacagim malum piyasada bir sürü vitamin var😞😒
elifiii Doganay evimin yarısı gölge yarısı güneş alıyor o yüzden yazında aynı yerde saklıyorum kısın da. yalıtımlı binada oturuyorum. Yazın eviniz çok sıcak oluyorsa suyu her gün değiştirmek kaydıyla oda sıcaklıgındaki suda saklayabilirsiniz. küçük bir kaba su koyup agızlık kısmı suya gelmeyecek sekilde muhafaza edebilirsiniz. dolaba koymaya pek uygun değil zeytinyagı bazı var cogu d vitamininde.