Anakonda Kızlar oğlumun burnu çok feci tıkandı serum fizyolojik de işe yaramıyor, ememiyor da uyuyamıyor da yavrum. Burnu tıkandığı için öksürüyor ara ara nefes alamayınca acil uygulayanileceğim bir tavsiyeniz var mı sabah doktora götüreceğim.
Aliim Anakonda siringaniz varmı ? Valla ise bol serum suyu açar Siringayya çekin 10 ml Bir yarısını burnun bı tarafına yavaşça sıkın sonra diğer yarısına hızlı bı şekilde sıkın .. çevirin sırtına pıt pıt vurun.. geçmiş olsuun
Zeyn3 Ketil in ıcıne tuz koy kaynat bebeğinizin olduğu odaya onun buharı bebeğinin burnunu Acar bu ışlemi 2kere yap odanın nemini alır
Umranberkay Bi kovanin icine sicak su dok ve ocine mentollu seker koy ve bebgenizn o buhari cekmesine yardmci olun basini kovanin icine sokun ver üzerine havlu ortun ki buhar ucusmasun fazla kalmicak sekilde 10 sn yede bi cikarin nefes alsin cok iss yaradi bnm kide ole di binkac denemelikle cozuldu
Anakonda Aliim ben onu beceremiyorum sanırım yapıyorum yapıyorum çıkmıyor yutuyor hep, yutmasında sakıncalı değilmiş ama çıksa daha güzel olur tabi
Seda_Kptn Anakonda eskiden anne sütü damlatırlarmış bebeklerin burnuna sonra hapşurur ne var ne yok çıkar derdi annem 🙂