Ecemli ben senin anlattıklarının aynısını yaşadım canım. Benim bebeğim yoğun bakımda yatmak zorunda kaldı. Pandemiden dolayı gidip emziremedim. Sütümü sağıp gönderiyordum ama azdı diye biberonla mama takviyesi veriyorlardı. Eve geldiğine meme mama olarak gdiyorduk ama bir müddet sonra beni almamaya ağlamaya basladı. Biberonu daha cok sevmeye basladı. Kaç gece ağladığım bilirim. Kaç doktora gittim. Emmiyorsa mama ver illede meme mi emicek dedi. Sütüm akıyordu tişörtlerime ama bir türlü emmiyordu beni. Bir arkasımın tavsiyesi ile bir doktora gittim. Allah bin kere razı olsun ondan. Okadar güzel ve sakin konuşup anlattı ki. Önce allah sonrads onun sayesinde atlattım durumu. Bana söylediğini aynen sana yazıyorum. “ bu cocuk ac doymuyor sütün az sütün ince cok sulu doymaz diyen herkese kulağını kapat. Odada telefonun bile olmadan ibadet eder gibi bebeğinle başbaşa kal ve emzirmeye calıs. Ağladığı zaman sakin ol paniklersen daha çok geri iter. Bırak istediği kadar ağlasın eninde sonunda memeyi alıcak. İşin ince noktası sakin olmak. Gergin ve ısrarlı bir sekilde emzirirsen daha cok uzaklaştırırsın” dedi. Aynen bu şekilde yaptım. Ağlamalarına dayanmadığım zaman oldu hep kendimi mutfakta mama yaparken buldum ama eşim hep engelledi vermemi. Anne yüreği acıktığı için ağlayarak mama hazırlıyorsun biliyorum hayatım ama onun mamaya değil sana ihtşyacı var, sabret atlatıcaz diyerek hep telkin etti. Bu aşamada emmediğinde sürekli sütümü çay kaşığı ile verdim. Biberonu unutunca gerçekten memeyi aldı. İnşallah kolay atlatırsın. SAKİN KAL CANIM ANNE ♥️