Merve1650 Merhaba kızlar kızım 16 aylık kendini sıkıp titretiyo yeni başladı yapmaya böyle sinirleniyo gibi yapıyo sizin bebeklerinizde yapıyomu
Boncukspor Merve1650 evet 😁 bende ona ooo çok güçlüsün sen baya büyüdün fln diyorum gaza geliyor 🤣🤣 hoşuna gidiyor tekrar yapıyor gülüyor fln eğleniyoruz baya baya 😁
heval2020 Merve1650 benimki heyecanlaninca yapiyor 5 ay 11 gunluk ayaklarini ellerini sallayip titretiyot
YavruKartal Merve1650 Oğlumda yapıyor aynısını özellikle bir şeye hırslanınca yapıyor. Değişik şeyler keşfedince yapmak hoşlarına gidiyor sanırım. Başlarda çok korktum ama baktım oyun yapıyor. Doktorada sordum olabilir korkma dedi
Merve1650 Boncukspor 😂😂ne güzel bende yapma falan diyorum iyice huy edindi korktum bnde neden böyle yapıyor diyr yapma dedikçe bidaha yapıyo 🤦♀️
Boncukspor Merve1650 üstüne gitmeyin ben ilk yaptiginda gülmüştüm o da çok tekrarladı gaza geldiginden şimdi yine arada abartıyor ama tamam tamam anladık ya güçlüsün deyip ilgisini başka şeye çekiyorum oyun sanip sürduruyordur dikkatinizi çektiğini fark etmistir
Tugbaca Mom078 aynı korkuyorum öyle yaptığında hattta ağzını değişik değişik hareketler yaptırıyor titriyor falan