2020minikkus Tazyik nasıl kesilir bebeğim ememiyo mahvolduk ikimizde nasıl düzelir bilen duyan basına gelen varmı
Uftade 2020minikkus Bir arkadaşım söylemişti ilk bi müddet 3 dk falan bi bardağa vs sıkın siz iyice sonra yoğunluğu biraz daha hafifliyor bebeğiniz ne kadarlık
Ogullarinaasikanne 2020minikkus bebeginiz ne kadarlık canim. Benim de ilk aylar oyleydi 3.aydan sonra terbiye oluyor göğüsler ama. İlk kismi sagip verin göğsünuzu
Flamingom 2020minikkus önce sakin olun. Bebek tedirginliği anlıyor. Annenin aynası resmen. Benimde öyleydi hep öksürürdü ilk başta ama bebekler zamanla alışıyor. C şeklinde tutun emzirirken kimisi kıstırın diyebilir ama ben hiç denemedim. Büyük ihtimal bebeğiniz daha küçük zamanla terbiye olacak uygun miktarda süt gelecek
anne15 2020minikkus önden sag, soğuk kompres uygula,arkana yaslanarak emzir, yan yatarak emsin ,makas tutusu yapın. Sadece arkama yaslanarak emzirdim en sonunda basardık
anne15 2020minikkus yan yatarak emzirdim bazen . Genelde arkama yaslandım 15-20 gün belki sürdü sonra emmeye basladı normal olarak artık beni
Zezef 2020minikkus aynı durumdayım.. kafasını geri çektiğinde göğüs pedine sapıyorum hızlı hızlı( ağlamasın diye)
RNmom20 Benimde aynı şekilde ve çok öksürüyo kucakta emzirince.. ya yan yatın beraber öyle emişin.. yada 45 derecelik bi açıyla yatıp bebeği üzerinze yatırın .. bu yüzden nefret ediyorum dışrda emzirmekten..
Leylaaa93 2020minikkus benim başıma geldi hala bile bazen oluyor. Sırtımı geriye yaslayarak emziriyorum göğüs ucumu makas gibi iki parmağımın arasına koyuyorum. Bazen de tek memeden emzirmek işe yarıyor iki üç sefer ard arda tek meme sonra diğerine geçmek gibi.
Aysld 2020minikkus bende hep böyleydi yüzü gözü süt oluyor biraz süt akıyor sonra düzelince devam ediyor emmeye 🙄
2020minikkus Aysld benmki ememiyo daha küçük direk bogukuyo sagsamda baya sag am gerekiyo oda sütümarttıryo
Gizemensar 2020minikkus benim oglum da 8 ay 5 günlük ama doğduğundan beri bi çare bulamadım.,fışkırta fışkıran emisiyoruz 🤣