Hlyaeyp 7 aylık oğlum var malum havalar soğudu tek bi eşofmanla üşür diye kilotlu çorap giydireyim dedim birkaç kişi erkek çocuk giymez dedi erkek bebek anneleri siz ne giydiriyordunuz bu havalarda fikir verin lütfen
Pcoslubiranne Hlyaeyp kız erkek fark etmez giydirmeyin.Sıcak falan da tutmuyir zaten.Bebeklerde kilotlu çorap yazarsaniz uzman görüslerini okursunuz.
ealimother Hlyaeyp 14 aylık geçen kışta giydirdim bu kışta giydirmeyi düşünüyorum ama ben sadece doşarıda giydirdim ve bu senede öyle düşünüyorum evin sıcaklığı 21-24 arası ise kat kat giydirme canım çok sıcakta bebeği rahatsız ediyor bu şekilde kullanımda geçen sene hastalıksız atlattık
Ballilokumumalis Hlyaeyp oğluma bende giydiriyorum 10 aylik arabalı mavili sarılı birkaç tane renk aldım neden giydirilmesin usumesinden iyidir çok biliyor zaten herkez ne alaka yani külotlu çorap sadece kızlar için değil yaaa
minnakleblebi Hlyaeyp yooo öyle pantolon lar giyiyorki erkek bebekleri bence hiçte sıkı değil külotlu çoraplar onlara nazaran. Sonuçta ağ kısmı geniş.en olmadı bi beden büyük alın
strongMom Hlyaeyp ay yok ya ozman pantolanda giydirmeyelim agını azcık aşagıda tutarsın kilotlu çorabın herkes bişe der canım boşverrr 💃😂 bende yeni aldım giydiricem
Pembe_panjur Ben gecen kiş ufak diye tek bir kilotlu corap aldim arada giydirdim simdi 13 aylik oldu bu kiş hep kilotlu corap giydirecegim sicak tutar.
MisSaLyaa Hlyaeyp onlar biraz geri kafali sanki ogluma 3 4 yasina gelene kadar kislari giydirdim hic birsey cocuklarimdan onemli olamaz .
Mete_moms 14 aylik oğlum gecen senede giydirdim bu senede giydiriyorum 😅 baska türlü corap tutmuyor ayağında 🤷♀️
Bnbalkan Hlyaeyp kızım erkek olsa da giydiririm. Kimse görmüyor görse de kime ne ? Keyfinize bakın bence
Edizbulut @Hlyaeyp bende ogluma giydirmeyi dusunuyorum bacaklari usumesin gece diye bende gece yatarken giyilirse kan akisini engelliyomus diye duydum ama büyük alicam o yuzden
Busu Hlyaeyp yaaa bu millet ne kadar çok biliyor ben oğluma giydiriyorum yeri geliyor tayt yeri geliyor kilotlu çorap onun sıcaklgı hasta olmaması benim için herseyden önemli kZı erkeği mi var ya boşverin giydirin mis gibi pamuklu rahat ediyor bebeler 🌸