Melikee16 9 aylık oğlum var bacaklarının bazı yerleri kuru kuru ne sürsem düzelir acaba başına gelen var mı
Alpingo Melikee16 ben mustela kullanıyorum yenidoğan paketinden çıkanı çokta memmunum,bazı bölgelerde egzama oluşru doktorum bol sür dedi mustelayı
06-ikra-06 Melikee16 böyle egzama tarzında değil mi bölüm bölüm var bazı kırmızı bazısı sadece kurumuş kabuk kabuk bizimde böyle bacaklarımız ve kalçamızda var ne sürsem acaba bilemiyorum
RuzgarMommys Bizim 2 aylik bizim de bacağında var yer yer kuruluk banyodan sonra yag ve losyon sürdüm geçer mi bakalim
ebrukoca16 06-ikra-06 canım benim kızımdada bölge bölge var mustelanın şampıanona ve vücud kremine gectim atopik ciltler için olanı
Merrys Atopik ciltlere, la roshe posay lipikar serisi çok iyi geliyor. Benim oğlumda 2 aylık baya kuru cildi çok rahatlatıyor :)
ebrukoca16 06-ikra-06 yani söndürüyo aslında faydası var ama sürekli kullanmak lazım ben hergün kullanıyorum artık başta ciddiye almanıştım ama şimdi bir kutu bile bitirdik
06-ikra-06 ebrukoca16 ya aslında ben doktora götürmek istiyorum ama annem temra diye bir hastalık diyor okutunca geçermiş 🤭 Amcam okuyacak bu hafta Sonu geçmezse mutlaka doktora götüreceğim. Bende mustelanın şampuanı ve yüz nemlendiricisini kullanıyorum kızıma olmadı bide Vücut losyonu alacağım