Afra11 Merhaba arkadaşlar hem süpürüp hem silen bu robotlardan kullanan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
ma9419 Afra11 Xiaomi vacuum mop Pro kullanıyorum bir aydır tek kelime ha ri ka☺️ Kesinlikle tavsiye ederim çok çok rahat edersiniz
Otherozge Afra11 vacuum mop kullanıyorum evdeki elim kolum oldu odayı topla cık o silsin süpürsün misss gibi
iremceren Afra11 mopsuz sadcee süpürge olanı kullanıyorum mü kem mel elim ayağım oldu bebekle hergn süpürmek çok zor
ogretmen61 ma9419 ya bende kullanıyorum ama şu harita işini bi türlü oturtamadım onun dışında odaya koyuyorjm çok güzel süpürüyo
Helinyes Xiaomi roborock s5 max kullanıyorum, aldığım günden beri iyi kiiiii almışım dedim üstümden büyük bir yük kalktı, evim iki katlı yetişemiyordum. Bence almışken okadar para vermişken biraz daha üstüne ekleyip en iyisini almak lazım pişman olmamak için
ogretmen61 ma9419 yaptı sonra temizlik yaparken yeniden başka harita oluşturdu bende sildim tekrar yaptım bikaç kere yine hala tam olmadı ben beceremedim heralde
selimgiray Afra11 xiaomi vacuum mop pro kullaniyorum. Bi arkadasim sormustu yine olsa alir misin diye. Bin kere olsa da alirdim. NEDEN DAHA ONCE ALMAMISIM😔😔😔
Helinyes hayalimgercegim-0910 evet s5 max ve s6 pure en son çıkan iki model, hem silip hem süpürüyor, kafası çok karışmıyo bide
Saripapatyaannesi34 Afra11 biraz önce arkadaşımdaydım hele şunu ac bi bakalım dedim ve bayıldım tüm önyargılarım gitti çok güzel süpürüyor ve sessiz çalışıyor telefondan bir tuşla her yeri silip süpürüyor
elmalikurabiye Afra11 mop 1c modeli var. Mopsuz alsamda olurmus diyorum. Hergun calisiyor. Allah icat edenden razi olsun 😂
Afra11 elmalikurabiye valla bende dün bütün gün araştırdım en son mop pro aldım artık gelmesini bekliyorum.Çünkü eşim artık temizlik yapmamı yasakladı😣Gece 1 de ev siliyorum artık takıntı haline geldi.