Merveturksoy Bebeğim 2 haftalık arkadaşlar ama horluyor 😂🤭 ay üzülsem mi gülsem mi bilmiyorum her zaman değil ama ara ara böyle keyifli keyifli horluyor sebebi ne olabilirki yada sizin bebisler dede var mı bu durum
duygukoc Merveturksoy burnunda sümük vardır geniz eti vardır odanın nemi iyi değildir yatış pozisyonundan olabilir benimkide 41 günlük horul horul horluyor babası biryandan oğlu biryandan 😂🤦🏻♀️
Aysu01- Merveturksoy benim kızım 20 aylık doğdu doktor kontrolünde dedi senin bebeğin horluyo hani bundan korkma haberin olsun diye söylüyorum dedi hala da horluyo ara ara 😊
Alpingo duygukoc canım benimkide horlıyordu doktorumuz 1 yaşından önce geniz etleri oluşmaz korkmaayın burnu tıkaldıır dedi:)
Merveturksoy antropologanne ya doğduğunda şu yutmuş yarısı kaldı zamanla geçer dediler hırıltı sı geçti şükür 3 gündür horluyor ama anlamadım serum fizyolojik de kullaniyorum
Merveturksoy Alpingo temizliyorum ama burnu çok küçük aparat ile çekemiyorum sırt üstü çevirip akitiyorum ama hapşıramıyor sıpa bi hapşırsa belki çıkar da
Alpingo duygukoc pozisyon değiştir canım ben gece değiştirince düzeliyor,2 yaşından sonra belli oluyrmuş o
Merveturksoy duygukoc benimki de aynı canim diyorum acaba ağzına havamı kaçıyor kafamda deli sorular 😂
antropologanne Merveturksoy Bana doktor her beslenmeden önce serum sonrasında çek dedi. Ama bazen yinede oluyor horluyor hatta hıkhık yaşlı dedeler gibi nefes alıyor😂