Bulutunannessi Anneler iyi akşamlar. Dün bu saatlerde başlayan ateşimiz bugünde aynı şekilde devam ediyor nasıl atlatıyorsunuz bu durumu ne yapmam gerekiyor ateş yükselmesi kaça kadar normal lütfen yardımcı olun ilk defa böyle oluyor ve çok endişeleniyorum 😞
limonlucizkek Bulutunannessi aynı dertten muzdaribim ya 37 kusurlerde geziyor benim kizinki de ben verdim ates dusurucu ’ya uyumak istiyordu korktum yukselirde farketmem diye
-erCansu- Bulutunannessi kıyafetlerini inceltip ılık duşa sokuyorum ateş düşürücü veriyorum ara ara ateşini olcuyorum arada bı elini yüzünü yıkıyorum bu şekilde 🥺
Ballilokumumalis Bulutunannessi diş ateşi 38 in üzerine çıkmaz çıkarsa enfeksiyon diyor doktorlar ana benim oğlum daha bir hafta önce ateşlendi 39 ları da geçti ateş doktorumuz enfeksiyon yok diş ateşi 3 güne geçer dedi dediği gibide 4 gün bebeğim gözünü açtı ılık bir duş aldırın soğuk kompres yapın ateşi yükselirse eger
Ece156 Bulutunannessi bizimde cuma akşamı başladı halen devam ediyor 39 ü bile gördük malasef:( doktora götürün mutlaka 38,5 u geçiyorsa ateşi.
Birmartannesi Bizimkinin çok ateşi çıkması ama 38 üstü diş ateşi değil diye biliyorum bi araştırın doktora götürün yuksekse
Bulutunannessi Birmartannesi bir iki kez 38 38.4 falan oldu dün sonra düşmeye başladı. Öğlen düşmüştü yine başladı çok korkuyorum ya duş aldırdım parol verdim en azından biraz rahatlasın diye 37.7 bu arada
Bulutunannessi limonlucizkek bende verdim bakalım düşürecek mi od çok korkuyorum ya normal biliyorum ama Elimde değil. Bu arada damaklara bakıyorum hiçbişey yok çıkana kadar böyle mi olacak yani
Bulutunannessi -erCansu- bende yapıyorum dünden beri ne kadar sürer böyle peki ben hiç dayanamıyorum 😞
Bulutunannessi Ballilokumumalis aldırdım demin 7 aydır ilk defa olduğu için korkuyorum da ne bilişim çok çaresiz kalıyorum vücut sıcaklığı arada düşüyor kafa sıcaklığı sabit diş diye düşünüyorum bende
Ballilokumumalis Bulutunannessi calpol ve dolven dönüşümlü kullandık birde fitil oğlumu rahatlatan o oldu sizde yarim şekilde kullanabilirisiniz dikey yarim kesip kullanın 1 saate rahatlatıyor
-erCansu- Bulutunannessi yani bikere oldu çok şükür diym ama anlamsızca bı atesti 2 gün sürdü sonra kendiliğinden geçti gitti 38 38.5 hep bu şekildeydi çok zor Allah yardımcın olsun bebisler hasta olmasın 🙏
Bulutunannessi Ballilokumumalis dün aklıma geldi ama asla durmadı çünkü çok ağlıyordu kıyamadım zorlamaya bende bugün şurup parol aldım verdim 😔
Bulutunannessi -erCansu- amiin inşallah 😞 bizimde geçer mi acaba 😞bide damaklara bakıyorum hiçbişey yok çıkana kadar böyle ateş mi olacak ?
limonlucizkek Bulutunannessi aynı durumdayız canım benim kızım alt 2 dışı çıkmıştı ateş falan yoktu anlamadım üstlerde hemen mi şişecek.Ayrica üst damakta herhangi bir sislikde yok.Sis ateşi olduğuna bile tamamen emin değilim ama 38 i hiç görmedi ateş-i sadece huzursuzluk bar çok karışık kafam ya
limonlucizkek Bulutunannessi internette 4 gün önce başlar yazıyor çıkacağı gün de ateş-i arife ölürmüş bekleyelim bakalım ne olacak
-erCansu- Bulutunannessi her bebek farklı inanki yani diyorum ya ne hastaydı ne bişey tahlilleri temizdi ama öyle ateşlendi ve geçti dış bile patlatmamisti hatta doktor antibiyotik verip yollamıştı resmen başından savdi bnde icirmedim çok kızmıştım doktora bizde dış ateşi hiç olmadı ama aşırı huysuz mutsuz yemek yemeyen bı çocuk oldu aylarca 🙄
Ballilokumumalis Bulutunannessi paranox fitil canını acitmiyor canim yinede sen bilirsin dikey kesip yarim kullanıyorsun zaten cok ise yarıyor ozaman dolven tavsiye ederim birebir yani yine doktorunuza danışın ama tabikide
Bulutunannessi Ballilokumumalis canının acısından değil istemediği için sabit durduramadığımıza koptu kıyamet bugünde eczaneden alınca ikisini bir anda kullanmayın dedi
-erCansu- Bulutunannessi inşallah hem geçer stres olma dicem ama annelik işte 🥴 söylemesi kolayda başına gelince elin ayağına dolanıyor
Bulutunannessi -erCansu- kesinlikle öyle bide ilk evlat olunca bilemiyorsun ki tecrübede yok korkmamak elde değil 😞