Dilara1780 Merhaba sevgili anneler, cocugumda dis belirtileri cok siddetlendi ama bununla beraber pisikte basladi. Bu ikisinin baglantisi var mi, bunu yasayan var mi acaba😢
Nursma Dilara1780 kızımda her diş döneminde pişik oluyor ve kakası da baya değişiyor ne zaman bunlar olsa bakıyorum bir diş gelmiş oluyor 🥰
Poncikbirannis Dilara1780 evet benim kızımda her diş çıkarırken pişik oldu bol bol kremle diş geldikten sonra geçiyor
1prens1prensesannesii Nursma oğlum 5 aylık kakası bir tuhaf kokmaya başladı ve pişik oluyor damaklar zaten kaşınıyor 1 aydır felan da. Acaba diş mi? Ayy bugün iğrendim resmen kokusundan mama içmeye başladı 2 aydır ondan diyeceğim ama 2 aydır içiyor hiç olmamıştı böyle
Nursma 1prens1prensesannesii bizimde diş çıkaracağı zaman aşırı kokuyor kakası burnumu kapatıp alıyorum o derece 😁 diş etleri şişmiş mi bakabildiniz mi ☺️
1prens1prensesannesii Nursma evet şişmiş doktorumuz da şişmiş dedi ama gelen giden yok kaka aşırı kokuyor Bi tuhaf damaklar kaşınıyor huysuz gece sık kalkmalar pişik offff çıksa da artık
Nursma 1prens1prensesannesii bizim ilk dişimiz diş etleri sistikten bir ay kadar sonra çıkmıştı inşallah çıkar sizinde en kısa zamanda. 🥰