esmerayes Elifderen gayet normal eger sulu mukuslu ve acik yesilse usutmus demektir ama kina gibi bi yesil ve kivamliysa korkmana gerek yok mamadandir ve iyi doydugunu gosterir
Purely Elifderen açık yeşil ise üşümüş olabilir bende sma kullanırken bi ara yesile döndü bana da arkadaşım mama yarıyordur vs dedi amano ara yürüteç kullanıyordu meğer tekcorap ile usumuz 2 çorap goydirince ertesi gün hemen duzeldi
alyatosum Elifderen hangi marka canım sma bizde yeşil kaka yapmıştı değiştirdik hemen . İçeriğinde probiyotik , prebiyotik olmayan mamalar yapıyor bunu
miran9595 Elifderen hii bende sma veriyordum bebeğimde kakası yeşildi doktorumuza danıştım mamayı hemen değiştirmem gerektiğini söyledi her mama her çocuğa uyumuyor dedi degistirdim. Şimdi Bebelac kullandım kakasınin rengi değişti ….
edsn1 Elifderen o mamanın Allah cezasını versin evladımı mahvetti kakası yeşil,gazdan kabızlıktan günlerce uyuyamadı ağlamaktan evladım değiştirdik de kurtulduk bir de doktor tavsiyesiyle almıştık kesinlikle değiştirin imkanınız vars
reynwoman Elifderen ya bende kızıma sma kullanıyorum 2 ay 10 günlük oldu aynı öyle yrşil kakası bide içinde pütürler var hep sizinde öyle mi
alyatosum Elifderen hipp combiotic kullanmaya başladım canım içeriğinde hem prebiyotik hem probiyotik var bu yüzden tercih ettim değerler de anne sütüne çok uyuyordu çok memnunum 2 aylıkkenden beri kullanıyoruz