Esrafatihbulut Bebişlerinize aile sağlığı merkezinde ki ebenin verdiği damlayı mı kullanıyorsunuz yoksa başka bir d vit. Damlası mı
2018annesi Esrafatihbulut wellcare kullaniyorum saglik ocaginin verdiklerinde paraben varmis wellcare zeytinyagli hem kabizlimta yasamadi bebegim
Deletedmom58 Esrafatihbulut ocean d3 kullanıyorum içerisinde sadece zeytinyağı var,katkı maddesi bulunmuyor
c3rence Sağlık ocağı devit 3 vermişti. Günde 4 damla damlatılacak dedi. Doktorumda coledan d vermişti günde 1 damla. İlk başlarda devit 3 ü kullandım ama son zamanlarda 4 er damlayı başarıyla damlatabilmek zor bir hal aldığından coledan d ye döndüm 1 damla damlattığımda çok huysuzlanmıyor bebeğim. Devit 3te ağlamaya başlıyordu artık.
Sinemd4 Deletedmom58 ocean d3 sprey mi kullanıyorsunuz acaba 400ıu olan bilgi verir misiniz kullanımı nasıl
Kmrnatt Purdevita kullanıyoruz günde 5 damla. katkı maddesi Yok sadece zeytinyağı var dr.umuz sağlık ocağında verilen d vitler de paraben olduğunu söylemişti. İmkanınız var ise katkı maddesi olmayan d vitleri kullanın bence😌
Smha Saglik ocaginin kini o kadar kullandim ve arastrma yaptm sakin kullanmayin onu hep katki maddeli ve hic faydasi yok bende ocean d3 kullaniyorum oglumun degerleri duzeldi onun sayesinde
OgrtmnZz Terra vermişlerdi bize bir ay kadar kullandım çünkü eğitimci bir insan olduğum halde açıp da prospektüsü okumak zor geldi 🤦🏻♀️ Meğer ayçiçek yağı varmış içinde.1 ay sonra öğrendim ve hemen wellcare’a geçtim.
Denizsmom Esrafatihbulut biz vitasanol 0,5 ml kullanıyoruz ,portakallı olduğu için bebeğim tadını çok seviyor ağlama krizine girdiğinde onunla susturuyoruz🙏🏻
Duygucalik Vala ben sağlık ocağından aldım ilk önce nasılsa devlet veriyor dedik gaflete düştüm resmen bütün yan etkilerini gösterdi ilaç bizde sonra çocuk doktoruna danıştık bize tamamen bitkisel D vitamini verdi çok memnun kaldık markası da ocean d3 diye geçiyor... Hemşireye güvendik çocuğun başına gelmeyen kalmadı resmen....
Bilgess Esrafatihbulut Ben Wellcare kullanıyorum.Hem puff şeklinde olduğu için ilacı etkin alabiliyor