Neslihan2516 Bebegim daha 54 gunluk ara ara tum gun ve gece uyumuyo uykuya daliyo ama 5 dk sonra cok uyumus gibi birden gozlerini acip uyaniyo cok irkiliyo uykusnda sicriyo yasayan var mi allahim hepimuze sabrini versin ne zormus anne olmak
Mevanur30 Neslihan2516kundak yap canım ellerini battaneiyeye sok ilkte istemeselerde sonradan alisiyorlar ben öyle rahatlardm
Nurci Neslihan2516 bende sizdenim26 günlük oğlum 2 de uyandı saat 6 buçuk hala uyutmaya çalışıyorum emerken bile memnun değil yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor
Neslihan2516 buse1928 allah yardimcimiz olsun bazen gerckten sabir zorluyolar ho yalvariyrm rabbime ne olur sabir ver coxugumu incitmekten korkuyorm die😔
buse1928 Neslihan2516 gündüzde uyumuyor 5 dakka 5 dakka gece 3 4 Ten aşağı uyumuyor memeyle kavga ediyor bazen sırtımdan ter akıyor saçlarımı yolasım geliyor yorgun kalkıyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum
Neslihan2516 Mevanur30 cok degisik bi bebek benimki uzerini bile dogru duzgun ortmeme izin vermiyo kiyameti kopariyo bende cok istyrm ellerini sariyim yuzune zarar veriyo die ama yok iyice huysuzlaniuo
Neslihan2516 [bilinmeyen] o direnmekeri yokmu zaten tam uyydu deyip uyanmalari bizde ayaktyz kizmla insallh uyurlar
Neslihan2516 Nurci allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli olsunlar inslhh ben artk bol bol okuyorum cocuguma oyle sakinlesiyo uyuyo nazar mi degiyo ne oluyo bebislerimize yada benim ilk bebegim acemiyim bilmiyorum ama uyumayan bi bebek cok zor