Merve9898 Arı mama kullanan varmı biz bugün 4 aylık olduk. 4.aydan itibaren bebeğe veriliyor kuzenim kızına kullanmış gece rahat yatıyor hem besliyor tavsiye ederim demişti. Bide size sormak istedim
surahasans Merve9898 evet çok rahat uyuyor Bebekler karınları doyuyor baya benim kızım 8aylık ben her gece veriyorum sabaha kadar uyanmadan uyuyor
aleynaerva Merve9898 benim kizkm da 4 au 20 günlük bende yeni aldim 3 defa kullandim ama suan atesli uyumuyor fark edemedim kendine gekince belli olucak sanirim
Ikrazumra19 Merve9898 evet uyanmadan uyutur ama besleyici oldugu dogru degil bombos un nesi besleyici olabilir ki
Merve9898 surahasans ben aptamil veriyorum sadece gece yatarken rahat uyusun diye emziyorum normal de arı mama ya başladığımda peki aptamili bırakmam gerek değil mi
Sinejan Ali128 ya bende 2tanesini aldım muzlu ve tarhanalı ama cok yemiyo eger sizinki iyi gelirse haber verirmsniz onuda alayım 😬
Merve9898 surahasans aptamili bırakayım mı ozaman arı mamaya başladığımda aptamil tek gece uykusuna uyumadan veriyorum