Brnbrn Arkadaşlar 3 aylık bebeğim maalesefki emerek uyuyo gündüz çok kısa süreli uyuyo hamak almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz kullandığınız hamak var mı
Deletedmom520 Brnbrn hepsiburada dan almıştım ben bebiş 10 aylık oldu hala sallıyorum bende gördükten sonra 2 arkadaşım daha aldı çok kullanışlı tavsiye ediyorum
Deletedmom377 Brnbrn Holmen Marmaris katlanabilir yatak alabilirsiniz hem çok güzel sallanıyor hem de heryere taşıyabilirsiniz.
tgba17 Brnbrn svava hamak diye bakin googledan bizde ondan almıştık tavana asmistik hem uygundu fiyati cokta memnundum
TospikOglusum Deletedmom377 cnm içine göçüyo mu peki hamak?bebek vücut yapisina uygun mu ?nasıl kullaniyosunuz yani üç kismini
Deletedmom0099 bende holmen demeye geldim civilde 150 tl akşam üzeri siparş verdim sabah teslim oldu, kargosuda çok hızlı
Medusafer Brnbrn ben de almıştım annemlerdeyken ama pek sevmedi hiç kullanmadi bazı bebekler çok seviyormuş kızım anakucagini sevdi onu kullanıyoruz
Brnbrn TospikOglusum içine göçen paşa bebek hamağı diye biliyorum ondan düşünüyodum bende ama acaba durmaz mı diyorum bizi göremeyince
Deletedmom377 TospikOglusum normal hamak gibi içine göçmüyor o kadar ,yani sırt-bel yapısına uygun. Biz sorun yaşamadık.
Elifdoruk0103 Brnbrn bende holmen almıştım e bebek internet sitesinden katlanıyor kullanışlı her yere sığıyor fiyatı da uygun 140 TL ye almıştım
Brnbrn Deletedmom520 canım holmen marmaris hamağı aldık ama yan demirleri içe doğru geliyo kurulum için yardımcı olabilr misin
Edanurdg Brnbrn doğumdan beri kullanıyorum çok memnunum bende arkadaş tavsiyesi ile aldım hatta yatak odama beşik sığmadığı için geceleri kızım bunda uyuyor
Masalikoo Daha 5 dk önce eşim aldığımız hamağın kuruşu kuruşuna helal olsun dedi çünkü kızım uykuya zor dalan ve aylardır uğraşıp hayatımızda en doğru kararı vererek aldığımız hamak 😅kurtarıcımız resmen bu arada holmen marmaris aldığımız hamak
Masalikoo Eymiiii 1 yaşına kadar diyor kuzum şuan için aşırı memnunum kızım 7 kilo biraz ayına göre uzun belki zaman ilerledikçe tek yaşayacağımız sıkıntı odur ☺️Onun dışında kesinlşkle bir hamak öneririm bu veya başka bir model olsun kurtarıcı resmen